Setari Cookie-uri

Antioxidantii, reteta pentru viata

Invatati sa combateti stresul, sa va pastrati un tonus fizic si mental de invidiat, urmand pas cu pas aceasta reteta simpla cu antioxidanti, fara contraindicatii sau efecte adverse, dar cu efect garantat!

Ce-ar fi daca la originea tuturor bolilor si dezechilibrelor din organism s-ar afla o singura cauza? La fel cum in fizica particulelor se vorbeste despre supercorzi, astfel incat intregul univers ar fi alcatuit din niste corzi minuscule care vibreaza, si in medicina cercetarile recente par sa indice ca punctul de plecare al oricarei afectiuni il constituie niste compusi minusculi - radicalii liberi.

Un nivel crescut de radicali liberi poate conduce la diferite boli, de la probleme cardiovasculare la diabet si de la depresii la alergii. In fata acestei amenintari, cea mai buna aparare a organismului o reprezinta antioxidantii, o categorie aparte de substante care lupta impreuna, alcatuind un soi de retea de protectie, pentru a contracara efectele negative produse de radicalii liberi, in scopul de a reduce stresul oxidativ.

Citește și:

Volumul de fata reprezinta deopotriva un compendiu si un instrument practic, lesne de folosit. Veti afla cu usurinta amanunte despre felul in care actioneaza anumiti antioxidanti, dozele zilnice recomandate si cele mai bune modalitati de a asimila cantitatile necesare, fie din alimentatie, fie prin administrarea de suplimente. Autorul descrie pe larg si posibilele interactiuni, intregind tabloul de ansamblu printr-o ampla prezentare a celor mai eficiente combinatii de antioxidanti, pentru a contracara diferitele probleme de sanatate.

Un program de exercitii fizice constante si moderate ca intensitate dublat de o detoxifiere periodica sunt propunerile care vin sa completeze sugestiile alimentare, pentru a asigura un stil de viata sanatos si pentru a scadea cat mai mult cu putinta riscurile la care corpul este supus.

Citește și:

Invatati sa combateti stresul, sa va pastrati un tonus fizic si mental de invidiat, urmand pas cu pas aceasta reteta simpla cu antioxidanti, fara contraindicatii sau efecte adverse, dar cu efect garantat!

Autor: Bryce Wylde

Carte aparuta la editura Curtea Veche si disponibila pe elefant.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.