Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana frumoasa, cu dor de concediu sau vacanta, cu energie pozitiva si multe idei bune. Sunteti creativi, rezistati cu usurinta in fata stresului si cominicati excelent cu cei din jur. Construiti noi relatii si noi usi vi se deschid. Profitati de oportunitati si gasiti cu usurinta solutii pentru problemele curente.

In planul sanatatii fizice, va simtiti foarte bine, starea de sanatate este pe o panta ascendenta, iar organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana frumoasa, plina de momente frumoase, impliniri, dar si munca. Chiar daca veti avea mult de munca si va veti simti obositi, totusi va simtiti impliniti si va place ceea ce faceti.

In planul sanatatii fizice va simtiti tot mai bine, va ingrijiti de imaginea voastra, mergeti la sala, poate chiar va reorganizati meniul. In tot cazul, sunteti decisi sa aveti multa grija de voi.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Saptamana incepe cu o avalansa de evenimente care vizeaza in principal planul emotional. In planul sanatatii psihice putem spune ca va simtiti motivati in ceea ce faceti, insa trebuie sa fiti mai intelegatori cu cei din jur.

Sanatatea fizica este buna, insa exista loc si de mai bine. Aveti grija cu ochii, inima, rinichii si vezica urinara – aceste organe sunt sensibiliate in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Aceasta saptamana este plina de evenimente fara precedent, de noutati si experiente unice, de neuitat poate. Intalniti oameni noi si sunteti pusi in fata unor situatii cum n-ati mai fost pana acum. Fie plecati intr-o calatorie, fie se produce o schimbare in viata voastra.

Starea de sanatate este destul de buna, insa trebuie sa invatati sa va stresati mai putin si sa nu mai puneti la suflet chiar orice.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu au multe idei in aceasta saptamana si devin entuziasmati cu gandul ca le vor pune in aplicare. O mare parte din energie o veti consuma visand cu ochii deschisi. Insa nu veti face pasi mari inca pentru inceperea unui proiect.

Starea de sanatate este destul de buna, insa sistemul nevos si sistemul endocrin sunt sensibilizate. Cei care sufera de nevralgii si afectiuni hormonale nu trebuie sa neglijeze tratamentul sau indicatiile medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana frumoasa, cu multe evenimente nu neaparat noi sau iesite din rutina, dar care pur si simplu aduc armonie in viata voastra. Gasiti modalitati de a transforma situatiile simple in momente speciale, mai ales cand vine vorba de viata personala. Sunt favorizate examenele si prezentarile.

Citește și:

Starea de sanatate fizica este destul de buna. Imunitatea este usor scazuta si sunteti predispusi la reactii alergice exagerate. Incercati sa nu consumati alimente care va provoaca disconfort si sa va feriti de alergenii care va provoaca alergii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Saptamana este destul de agitata si incarcata de situatii care va zdruncina planul emotional. Este posibil sa fiti nemultumiti de anumiti membri ai familiei sau de unele aspecte din viata voastra. Poate ca ar trebui sa cautati solutii pentru a va elibera de unele motive de stres.

Sanatatea fizica este destul de buna, insa este loc si de mai bine. Poate ar trebui sa luati unele decizii in stilul de viata sau sa faceti mai multa miscare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In plan psihic aveti multe idei si va doriti sa le puneti in practica, prin urmare va mobilizati. Astrele va sustin si va ofera energia de care aveti nevoie.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine si veti dori sa faceti unele schimbari in viata personala.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Saptamana nu va sterge grijile care existau si pana acum. Incepeti insa a fi mai deschisi catre unele idei pe care altii vi le dau si care chiar ar putea fi bune. Trebuie sa invatati sa nu mai puneti la suflet orice si sa constientizati care sunt adevaratele valori din viata voastra.

Starea de sanatate este destul de buna, insa nu este cazul sa va culcati pe o ureche. Va propuneti sa faceti unele vizite medicilor specialisti, dar o serie de situatii va impiedica. Fie este vorba de timp, fie de bani. Incercati sa nu negliati sanatatea.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Aceasta saptamana este destul de frumoasa, cu multe impliniri si conturari ale unor vise mai vechi.

Citește și:

Este posibil sa va certati cu unele persoane din anturaj si trebuie sa fiti mai atenti la limbajul vostru, mai ales cand va adresati altora.

Starea de sanatate fizica este destul de buna, adoptati o alimentatie sanatoasa si faceti miscare. Va hotarati sa va ingrijiti mai mult de imaginea voastra.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Saptamana este lina de responsabilitati si noi proiecte si va consumati energia in dezvoltarea personala. Starea de spirit alterneaza intre entuziasm si depresie, dar reusiti sa va reechilibrati alaturi de persoanele dragi din viata voastra.

Starea de sanatate este destul de buna, insa sistemul digestiv si sistemul nervos pot fi usor sensibilizate. De aceea este indicat sa mancati sanatos, sa faceti miscare si sa incercati sa aveti cat mai multe ore de somn.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Saptamana este plina de evenimente, ca si saptamana precedenta. Deja va ganditi la unele schimbari pe care vreti sa le faceti, insa nu va fi usor sa va apucati de treaba. Poate abia peste 2 saptamani veti incepe activitati concrete.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, chiar daca va ramane putin timp si pentru voi. Deciziile bune pe care le-ati luat in ultima perioada privind stilul de viata isi fac acum simtite efectele.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.