Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Aceasta saptamana este frumos aspectata astral. Sunteti norocosi, vi se deschid noi usi, reusiti sa finalizati unele proiecte, asadar putem spune ca este o saptamana incununata de succes.

In planul sanatatii fizice, va simtiti foarte bine, insa sistemul imunitar este usor slabit. Este posibil sa raciti sau sa va supere o serie de alergii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Saptamana va aduce in plan psihic o serie de ganduri, de cugetari care va transpun intr-o stare melancolica, de introvertie. Despicati firul in patru, analizati poate chiar excesiv unele aspecte din viata voastra si este posibil sa va consumati prea multa enrergie si pe ce nu trebuie.

In plan fizic, exista unele tulburari care apar in sfera aparatului reproucator. Fie este vorba de tulburari ale organelor reproducatoare sau ale secretiei de hormoni, fie este vorba de tulburari ale apetitului sexual, manifestate fie prin diminuare a libidoului, fie prin exacerbarea acestuia.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana palpitanta pentru voi, dragi nativi Gemeni, mai ales in plan emotional si spiritual. O cascada de sentimente, emotii alternante, ravasitoare pur si simplu va transforma in fiinte sensibile, poate chiar prea sensibile. Trebuie sa faceti fata provocarilor si sa fiti foarte sinceri cu voi, pentru a lua deciziile corecte.

In planul sanatatii fizice, astrele va pun la mici incercari. Asadar unele probleme de sanatate por fi activate sau reactivate in perioada analizata, mai ales din cauza faptului ca instabilitatea planului emotional se reflecta in starea de sanatate fizica. Va sugeram sa descoperiti cum ne influenteaza emotiile starea de sanatate. Sensibilizate sunt sistemele cardiovascular, imunitar, digestiv si urinar. Ficatul este de asemenea sensibil, de aceea va recomandam o alimentatie sanatoasa.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Va confruntati cu stari de nervozitate, de nerabdare sau de tensiune si toate par a fi motivate. Cu toate acestea cei din jur va considera mai degraba dragalasi si nu vor da importanta pe care o doriti problemelor voastre, ceea ce este posibil sa va infurie si mai tare.

In planul sanatatii fizice, starea de sanatate este destul de buna. Aveti un risc mai mare de a dezvolta alergii, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Saptamana va asalteaza cu situatii care mai de care mai solicitante. Unele intamplari sunt frumoase, va aduc bucurie si sentimente pozitive, altele cer rezolvari rapide, consumandu-va energia. Incercati sa treceti cu calm peste tensiunile si conflictele care iau nastere in perioada analizata.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, organismul vostru este puternic si rezistent in fata bolilor. Atentie insa la stres: aveti nevoie de mai multa odihna. Daca urmati un tratament pentru tulburari hormonale sau boli endocrine, incercati sa nu va abateti de la prescrierile medicale. Articulatiile sunt de asemenea sensibile in aceasta perioada. Este posibil sa va doara sau sa se umfle usor unele articulatii, iar daca va stiti deja cu probleme, nu ezitati sa aplicati tratamentul.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

In plan psihic va simtiti minunat. Cumva este vacanta pentru voi, chiar daca nu sunteti neaparat plecati in concediu. Sunteti calmi, veseli, zambiti des si pare ca nimic nu va poate perturba aceasta stare minunata.

Nici in planul sanatatii fizice nu va merge mai rau. Aveti energie, rezistati cu usurinta in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Este o saptamana foarte frumoasa pentru voi, dragi nativi Balanta. Planul emotional este puternic aspectat astral, traiti clipe de neuitat sau pur si simplu inca pastrati vii amintiri recente si foarte frumoase. Comunicati excelent cu cei din jur si sunteti mai plini de viata.

Va simtiti foarte bine si fizic. Sunteti energici, sistemul imunitar functioneaza excelent si bolile par sa va ocoleasca. Daca suferiti de boli cronice, este posibil ca in aceasta saptamana simptomele sa se amelioreze, sa va simtiti bine si odihniti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In aceasta saptamana veti fi foarte creativi si veti avea energie sa va implicati in proiecte noi, aparute pe nepusa masa sa zicem asa. Va adaptati rapid in fata schimbarilor, dar si a noilor situatii si va veti bucura de realizari destul de importante pentru voi in aceasta saptamana.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, insa stresul va poate afecta usor. Fie suferiti de tulburari usoare de memorie, fie va cade parul, simptome sunt, insa nu prezinta gravitate. Incercati sa va odihniti mai mult si sa nu va neglijati orele de masa, pentru a face fata mai usor stresului. Putina miscare v-ar prinde bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Va aflati in mijlocul unor evenimene a caror intorsura nu va place prea mult. Desi in sinea voastra intelegeti ca ar trebui sa luati alte decizii, totusi visati cu ochii deschisi si nu le luati. Speranta moare ultima, insa poate un pic de pragmatism nu v-ar strica.

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista loc si de mai bine. Poate v-ati neglijat orele de miscare, poate dieta sau orele de somn. In tot cazul, chiar daca va simtiti bine, din contextul astral intelegem ca de sanatatea voastra nu va preocupati cat ar trebui. Nu va alarmati caci astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, insa nu ar fi bine sa va culcati pe o ureche cand vine vorba de intretinerea starii de sanatate.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Va simtiti relaxati, plini de idei foarte bune si apreciate de cei din jur. Comunicati excelent si la cat de optimisti si plini de energie sunteti, nu ar fi de mirare sa starniti invidia celor din jur.

In planul sanatatii fizice, mici neplaceri pot sa apara. Astrele atrag atentia ca este vorba in special de riscul in fata accidentelor, asadar conduceti prudent si manevrati cu atentie obiectele pe care le utilizati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana foarte buna pentru nativii Varsator. Sunteti creativi, descurcareti, comunicati excelent si aveti forta de munca, de aceea este posibil ca reusitele din aceasta saptamana sa fie memorabile.

In planul sanatatii fizice, simtiti nevoia sa va odihniti mai mult. Cu toate acestea, sunteti destul de atenti cu sanatatea voastra, cu dieta, programul de miscare si chiar incercati sa va organizati foarte bine timpul pentru a va ramane suficient si pentru voi. Desi astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, totusi trendul afectiunilor deloc grave, dar bizare se mentine in cazul vostru. Asadar incercati sa nu neglijati orice simptom neplacut care apare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In plan psihic sunteti avantajati astral, caci primiti creativitate, optimism si forta de munca. Totodata insa aceasta saptamana va aduce si multe responsabilitati din fata carora nu puteti fugi, unele dintre acestea fiind noi si necesitand adaptare rapida la unele schimbari brusc aparute.

In planul sanatatii fizice, va simtiti destul de bine, insa poate ca incepeti sa luati in serios sportul ori dieta sau pur si simplu doriti sa faceti unele modificari in stilul de viata pentru a va simti mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.