Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana va aduce vreme de relaxare, chiar daca nu sunteti neaparat in concediu. Stiti cum sa va valorificati timpul liber, cum sa va relaxati si sa scapati de stres, sunteti pur si simplu zen si nu ar fi de mirare sa starniti invidii in jur.
Sanatatea fizica este de asemenea buna, astrele va aduc energie, sistemul imunitar functioneaza optim, asadar aveti toate ingredientele unei saptamani reusite.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Saptamana va aduce un volum mare de munca, prin urmare este posibil sa va simtiti suprasolicitati si obosoti. Aceasta stare de epuizare va poate produce nervozitate, de aceea este indicat sa nu actionati sub impulsul nervilor, pentru a nu genera conflicte inutile cu cei din jur.
Starea de sanatate este buna, insa oboseala va poate scadea usor imunitatea. De asemenea sistemul genital este sensibilizat, asadar se recomanda prudenta daca mergeti la piscina sau la mare.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana frumoasa pentru voi, dragi nativi Gemeni, dar care va obliga cumva sa va schimbati sistemul de valori – nu intotalitate, dar pe alocuri necesita revizuiri.

Stim deja ca cea mai grea lupta e cea cu tine insuti, asadar este evident ca nu va fi tocmai comod sa treceti prin aceste schimbari.

In planul sanatatii fizice va simtiti destul de bine, aveti energie, va ingrijiti de imaginea voastra si sunteti hotarati sa adoptati un stil de viata mai sanatos.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Racii traiesc o perioada... rebela am putea spune. Au tot felul de idei si iau decizii care ii uimesc pe cei din jur. Nu sunt decizii rele, insa cumva Racii ies din confortul personal si se duc mai departe, pe o alta treapta privind imaginea ori spiritualitatea.

Sanatatea fizica este destul de buna, insa isi doresc sa mai “lucreze” la stilul de viata. Cauta sa faca alegeri tot mai bune, care sa ii avantajeze atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Ceea ce... nu-i rau deloc. Astrele nu aduc vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii. Atentie insa la alergii.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Traversati o perioada incarcata emotional. Poate este vorba despre familie, poate este vorba despre propriile planuri de viitor, proiecte sau schimbari personale. In tot cazul, va confruntati cu o serie de tensiuni care va tulbura putin in aceasta saptamana.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In plan fizic, starea de sanatate osclizeaza. Desi astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, totusi starea de sanatate poate fi usor tulburata. Fie va confruntati cu alergii, cu oboseala sau intoleranta la unele alimente, fie aveti tendinta de a exagera in privinta alimentatiei. In tot cazul, moderatia si alegerile sanatoase va feresc de neplaceri. Daca suferiti de boli articulare sau endocrine, simptomele se pot acutiza in aceasta perioada. Este indicat sa urmati recomandarile medicale, acolo unde exista.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Sapatamana va surprinde cu multe momente frumoase, unele dintre acestea impresionante chiar. Poate voi ati devenit mai receptivi la lucrurile sau oamenii frumosi cu care va intalniti, la situatii sau poate chiar conjunctura astrala va aduce intamplari deosebite. Este asadar o saptamana frumoasa in plan psihic si emotional.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa uneori este posibil sa nu aveti o buna dispozitie, pur si simplu. Nu este vorba despre nimic grav, ci poate sunt doar variatii ale statusului energetic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aveti o saptamana frumoasa, insa suprasolicitanta, in special in privinta carierei. Incercati sa fiti cu toate responsabilitatile la zi, astfel ca este posibil ca la final de saptamana sa va simtiti epuizati.

Starea de sanatate este destul de buna, desi este posibil ca va confruntati cu unele sensibilizari. Acete sensibilizari ale organismului se pot manifesta in plan energetic, emotional, la nivelul pielii, in plan digestiv sau imunitar. Astrele nu aduc insa vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Va este dor sa petreceti timpul intr-o maniera cum n-ati mai facut-o demult. Fie alegeti sa va distrati alegand sporturi care va cresc adrenalina, fie adoptati jocuri pe care nu le-ati mai practicat din adolescenta, in tot cazul alegeti activitati care va starnesc amintiri frumoase, experiente pe care le-ati mai avut candva, in trecut.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, mai putin la nivelul pielii, care este sensibilizata. Daca petreceti vremea la mare, nu va expuneti la soare timp indelungat si fara protectie solara. Pielea voastra sensibila poate reactiona de asemenea la apa de piscina, care este bogata in clor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Saptamana va prinde in mijlocul unor activitati care nu sunt nici ale voastre, nici nu par sa va aduca prea mult folos. Poate chiar va tin in loc, insa cumva va amagiti cu gandul ca ceea ce intrepindeti poate fi altcuiva de folos. Aveti grija ce alegeri faceti, pentru a nu avea regrete mai tarziu.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In planul sanatatii fizice, nu ar strica sa mai faceti o vizita pe la medic. Fie programati analize de rutina, fie continuati seria unor analize incepute cu ceva timp in urma, iar acum ar trebui sa revizuiti situatia. Nici sfera stomatologica nu este ignorata, incercati sa ajungeti sa va rezolvati problemele din timp, inainte de a dezvolta complicatii.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana tensionata in plan fizic. Fie nu va intelegeti bine cu persoanele din anturaj sau colboratorii, fie planurile nu va ies tocmai cum ati dori. In tot cazul, tensiuni apar si ceea ce va deranjeaza cel mai tare este faptul ca nu aveti nicio legatura cu situatiile date.

In planul sanatatii fizice va simtiti destul de bine, iar dieta este tot mai sanatoasa pe zi ce trece. Este posibil sa va faceti griji in privinta imaginii sau a siluetei, insa sunteti hotarati sa luati masuri.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Saptamana nu difera cu mult de saptamanile precedente, insa planul emotional si motivational este mai mult vizat astral. Fie se imbunatatesc relatiile cu cei dragi sau cu persoana iubita, fie alegeti sa dati viata unui proiect care pana acum ramasese la stadiul de... vis.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa este posibil sa va simtiti in continuare obositi. Poate alegeti sa urmati unele terapii alternative sau energetice, ceea ce v-ar aduce mult bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Saptamana va aduce trairi intense in plan emotional, cu situatii care va impresioneaza cumva, iar acestea este posibil sa fi inceput deja din week-end. Toate aceste emotii intense care pot fi opuse uneori nu fac decat sa va aduca experiente noi, de neuitat, pe care le traiti alaturi de oameni speciali pentru voi.

Starea de sanatate este destul de buna, atentie insa la inflamatii de orice fel sau la tulburari ale sistemului locomotor. Fie o articulatie poate deveni dureroasa, fie puteti avea dureri musculare, fara insa a reprezenta o patologie ingrioratoare. Poate fi vorba mai degraba de o febra musculara sau o durere articulara datorata unei suprasolicitari fizice.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.