Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Este o saptamana frumoasa in plan psihic, perioada in care, desi se pot isca tensiuni la tot pasul, invatati totusi sa vedeti si partea buna a lucrurilor, vedeti lumea mai frumoasa, oamenii mai clar si cumva capatati o pace interioara de nedescris.

In planul sanatatii fizice, coloana vertebrala, dar si sistemul genital sunt sensibilizate. Se recomanda prudenta daca faceti sporturi ce pun presiune pe muschii paravertebrali, daca aveti de carat greutati mari sau daca faceti baie in bazin (sfat adresat mai ales femeilor, pentru ca pot risca o infectie genitala).

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Este o saptamana plina de nou pentru voi, dragi nativi Taur. In plan psihic va bucurati de o avalansa de noi situatii, de intamplari frumoase si momente de neuitat si cumva simtiti ca evoluati pe o alta treapta spirituala.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, va simtiti bine, insa sistemul osteo-articular poate da semne de epuizare. Este posibil sa aveti dureri, carcei sau pur si simplu sa va doriti odihna fizica.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Va place sa va petreceti timpul cu activitati care va delecteaza, va relaxeaza sau chiar va amuza. Este posibil in plan emotional sa aveti cateva tensiuni, astrele arata ca sunt mai mult generate de voi, insa totul trece repede.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna, ba chiar va puneti in gand sa va rezolvati unele probleme de sanatate mai vechi, care par a tine mai mult de planul psihologic. Poate este vorba de unele fobii, de anxietate sau alte probleme care va incetinesc in activitatile voastre.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Nativii Rac vad numai concediu in fata ochilor.

Citește și:

Da, chiar simtiti nevoia sa va odihniti si poate chiar reusiti sa va luati cateva zile libere, sa le petreceti in tihna. Aveti dreptate, caci la cum este aspectata harta astrala, ati avut o perioada suprasolicitanta. Unii dintre voi, care deja au fost in concediu, pot constata ca nu s-au odihnit neaparat, ci cumva au luptat sa construiasca ceva, poate pentru ei, poate pentru sanatatea lor.

Sanatatea fizica este destul de buna, insa aveti pielea foarte sensibila. Ar fi bine sa evitati expunerile la soare si sa contactati dermatologul daca aveti manifestari neplacute. Folositi produse de calitate, BIO sau naturiste pentru ingrijirea pielii si nu neglijati orice simptom neplacut.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Este o perioada propice proiectelor, muncii, invatarii. Pur si simplu aveti spor si idei foarte bune, spirit critic si o buna capacitate de analiza. Daca aveti in plan sa incepeti unele afaceri sau proiecte la care visati de ceva timp, ei bine acum este momentul.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar se pare ca nu va impacati prea bine cu caldura. Un semnal de alarma se trage pentru persoanele care sufera de boli cardiovasculare, ale tiroidei sau de diabet. In acest caz este indicat sa nu va abateti de la recomandarile medicului si sa evitati caldura, alimentatia nesanatoasa si excesul de bauturi alcoolice.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Saptamana decurge cu multa agitatie, certuri si impacari, un haos in plan psihic si emotional. Insa nimic grav...

Starea de sanatate este foarte buna si chiar va ocupati de stilul de viata, faceti alegeri sanatoase si dedicati timp imaginii voastre. Poate faceti chiar si mai mult sport. Astrele va protejeaza, asadar nu aducem nicio veste ingrijoaratoare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Saptamana este plina de experiente noi, dar si de noi pretentii pe care le aveti chiar de la voi. Sunteti hotarati sa va dezvoltati mai mult, sa aveti mai multa grija de voi, dar si de cei dragi si chiar sa va impuneti daca este nevoie, ca totul sa fie bine.

Citește și:

Starea de sanatate este de asemenea buna, desi este posibil ca voi sa aveti unele griji ascunse, poate mai vechi. O vizita la medic v-ar rezolva incertitudinile.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

Va petreceti timpul planuind de zor, gandind noi proiecte sau strategii pentru a avea mai mult succes pe viitor. Va place ceea ce faceti si va dedicati tot timpul activitatilor voastre. Este posibil ca cei dragi sa se simta neglijati.

Sanatatea este foarte buna, organismul vostru functioneaza cu un tonus excelent si imunitatea este crescuta. Astrele nu aduc vesti ingrijoaratoare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Traversati o perioada controversata din punct de vedere psihic si emotional. Constatai poate unele greseli din trecut sau pur si simplu nu stiti ce drumuri sa alegeti pentru viitor. Toate aceste griji sunt cumva legate de oameni la care tineti si realizati ca aveti si voi un aport important la tot ceea ce se intampla acum in viata voastra.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa nu ar strica sa mai treceti pe la medic. Este posibil sa fi lasat unele simptome neglijate si ar fi pacat ca acestea sa evolueze. O afectiune tratata din pripa are cele mai mari sanse de vindecare completa, evitand complicatiile.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Sunteti pusi pe fapte mari, aveti proiecte marete, va ocupati de tot felul de siatuatii care va dezvolta pe voi si va aduc roade in munca. Sunteti creativi, increzatori in ceea ce faceti si foarte hotarati, astfel ca nu ar trebui sa va mirati daca cei din jur va invidiaza. Apoi... este posibil sa va indragostiti, dar noi ne vom concentra pe analiza sanatatii fizice si psihice.

Asadar, sa spunem cate ceva si despre starea de sanatate fizica. Va simtiti excelent, insa va doriti poate sa lucrati mai mult la imaginea voastra. Fie doriti sa va modelati corpul, fie sa va imbunatatiti dieta sau... aspectul parului. Cine stie? In tot cazul, veti lua masuri pentru a va simti excelent in pielea voastra.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Varsatorii nu au bani dar sunt cumva fericiti. Cum? Nici noi nu stim dar tare am vrea sa fim ca ei. Desi probleme exista, dragi Varsatori, reusiti sa va gasiti echilibrul interior, sa va adunati resursele pentru a da viata viselor voastre si priviti cu mult optimism spre viitorul apropiat. Sunteti dinamici, comunicati excelent cu cei din jur si reusiti sa progresati in tot ceea ce va propuneti.

Starea de sanatate este din ce in ce mai buna, dar privind astrele concluzionam ca si voi aveti un merit in aceasta privinta. Alegerile tot mai sanatoase din ultima perioada isi aduc acum aportul asupra functionarii organismului. Imunitatea este buna si bolile par sa va ocoleasca.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Saptamana va aduce unele oportunitati la care sperati de ceva vreme. Fie este vorba de locul de munca, fie despre alte aspecte din viata voastra care v-au ingrijorat in ultima perioada. Astrele va aduc putin noroc si multa vointa, asadar aveti multe sanse de reusita.

Starea de sanatate fizica este tot mai buna, faceti alegeri tot mai sanatoase si efectele sunt “vizibile”. Va simtiti destul de bine si chiar va preocupa dezvoltarea personala, sanatatea voastra si imaginea.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.