Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Traversati o perioada plina de intamplari diverse, cand frumoase, cand tensionate, iar saptamana va fi atat de plina incat va veti simti epuizati la finalul acesteia.

Este indicat sa adoptati o dieta cat mai sanatoasa, boagata in fructe si legume proaspete si in preparate lichide, cum sunt supele/ciorbele, iaurturile, smoothie-urile. Aveti nevoie sa va hidratati mult. Daca suferiti de afectiuni cardiace, este indicat sa evitati orele pranzului, cand temperaturile sunt ridicate.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Este o saptamana foarte frumoasa, cu evenimente memorabile, care va pot schimba usor unele aspecte ale vietii sau pur si simplu va aduc atat de multa energie, incat este posibil ca aceasta saptamana sa ramana ca o lectie frumoasa pentru intreaga viata. Traiti asadar momente foarte importante.

Citește și:

In plan fizic starea de sanatate este destul de buna, insa o atentie sporita ar trebui sa acordati sistemului digestiv. Adoptati o dieta sanatoasa, blanda cu mucoasele digestive, pentru a evita durerile sau tulburarile intestinale.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana in care va petreceti timpul lucrand la noi proiecte, captivati de ceea ce faceti. Nu ar strica sa deveniti mai atenti si la nevoile celor dragi, neovoie pe care este posibil sa le fi neglijat in ultima vreme.

Starea de sanatate este destul de buna, imunitatea este crescuta, iar astrele nu anunta motive de ingrijorare.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

In plan psihic va simtiti foarte bine, visati cu ochii deschisi la unele planuri de viitor, care par a fi mai mult legate de proiecte personale sau familiale. Nu strica sa va interesati de unele detalii, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa aveti nevoie de informatiile pe care le culegeti in aceasta perioada.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, aveti energie sa finalizati tot ce v-ati propus, iar bolile par sa stea departe de voi.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Saptamana va surprinde in mijlocul unor planuri, idei si dorinte care par ca au incoltit de curand in mintea voastra. Puneti voi ceva la cale, cum s-ar zice! Firi practice, este posibil sa incepeti deja munca la aceste proiecte, insa nu veti dori sa afle toti cunoscutii.

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc pentru mai multa miscare. Astrele sustin recuperarile prin masaj si miscare, iar sportul va ajuta sa va mentineti energia si sa va eliberati de stres.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Traversati o perioada in care va simtiti foarte bine, calatoriti, cunoasteti oameni noi, va imbogatiti bagajul de cunostinte, dar si planul spiritual este intens vizat.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, astrele va sustin imunitatea si va aduc suficienta energie astrala ca sa va simtiti bine si sa rezistati cu usurinta in fata stresului.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Saptamana debuteaza cu o serie de proiecte care, desi va nelinistesc putin, totusi va bucura, caci pentru voi sunt importante.

In plan fizic va simtiti bine, dar ar fi indicat sa nu faceti excese alimentare. Astrele sugereaza ca ar fi nevoie de mai multa miscare in viata voastra, asadar n-ar strica sa incercati sa va organizati astfel incat sa strecurati in viata voastra si un program de sport.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

Poate ca sunt in jurul vostru oaeni care nu va agreeaza, desi nu lasa de inteles acest aspect. Chiar daca nu stiti inca despre cine este vorba, este posibil ca acestia sa va puna bete in roate, fara motiv, pentru ca pur si simplu sunt invidiosi. De aceea este recomandat sa fiti cu ochii-n patru, astfel incat sa evitati unele greseli sau gafe.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa va faceti planuri sa imbunatatiti unele aspecte. Este posibil sa vizitati medicul stomatolog, esteticianul, oftalmologul. Astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Va invartiti gandurile intre aceleasi griji care par sa fi luat nastere in ultimul an. Nu reusiti sa gasiti unele solutii, asadar tensiunile din saptamanile precedente este posibil sa persiste.

Starea de sanatate este buna, insa neglijati stilul de viata. Fie ati renuntat complet la miscare sau programul de sport, fie nu acordati suficienta atentie alimentatiei. Preferati sa adoptati solutiile comode si nu neaparat pe cele bune.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Saptamana este minunata pentru voi. Aveti idei bune, pofta de viata si puetere de munca, astfel incat succesul va insoteste in tot ce intreprindeti.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista cateva griji care va nelinistesc, de aceea este posibil sa calcati pragul medicului pentru unele analize. Daca banuiti o posibila tulburare, atunci nu ezitati sa va prezentati la doctor.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Saptamana debuteaza cu o serie de responsabilitati si griji care va pun pe jar. Va bucurati insa de sustinerea celor dragi si cu putin efort reusiti sa depasiti situatiile stresante.

Starea de sanatate este foarte buna, va ingrijiti mai mult decat de obicei, sunteti mai odihniti si mai putin anxiosi. Aveti in plan totusi sa vizitati medicul. Fie este vorba despre dermatolog, fie despre stomatolog sau alta specialitate, insa motivele nu sunt deloc grave. Pur si simplu nu doriti ca unele probleme sa se agraveze si ganditi ca, tarate din pripa, va duce catre bune rezultate si bani mai putini cheltuiti.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Saptamana va aduce multe ganduri, este posibil sa oscilati intre stari euforice si stari depresive. In tot cazul, exista in jurul vostru persoane care reusesc sa va mobilizeze si sa va aduca zambetul pe buze.

Starea de sanatate este foarte buna, va aflati chiar pe o panta pozitiva a sanatatii. Faceti mai mult sport sau alegeti sporturi mai sanatoase, mancati mai bine si imagnea voastra se imbunatateste vazand cu ochii. Organismul functioneaza bine, imunitatea este ridicata, sadar aveti toate motivele sa va bucurati de o stare de natate buna.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.