Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Este o saptamana destul de incarcata in planul responsabilitatilor. Cu toate ca stresul de la locul de munca va mananca multa energie, reusiti totusi sa gasiti timp pentru voi, pentru momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi sau pentru hobby-urile voastre.

Starea de sanatate este destul de buna, sunteti insa predispusi la alergii sau afectiuni ale cailor respiratorii superioare. Atentie la sinuzite si rinite daca lucrati in mediu cu aer conditionat.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Saptamana nu este cu mult diferita de cea precedenta, sunt insa cateva schimbari in cercul de prieteni. Astrele nu va aduc prea multa energie, asadar s-ar putea sa va simtiti usor astenici.

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului. Acumularile de tensiuni apar doar in plan psihic, unde va poate incerca o usoara stare depresiva. Incercati sa va inconj
urati de prieteni si oameni dragi pentru a evita starile melancolice.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gemeni

Saptamana vine cu multe oferte care va incanta, dar totodata va si suprasolicita. Este posibil sa faceti unele schimbari in stilul de viata si sa va implicati mai mult in viata de familie.

Starea de sanatate este destul de buna, dar este posibil sa va supere unele boli mai vechi sau unele simptome ignorate sa reapara. Incercati sa va ingrijiti mai mult de starea de sanatate si eventual sa mergeti la medic daca este cazul.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Este o saptamana cu evenimente noi, care va va pun pe jar si totodata va aduc si o multime de emotii si amintiri frumoase. Asadar am putea spune ca in plan psihic va simtiti excelent, iar astrele va sustin cu energii pozitive si un val de optimism.

Starea de sanatate este de asemenea buna, organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare, iar imunitatea este ridicata. Conform hartei astrale, bolile nu par sa va creeze probleme in aceasta saptamana.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Multe, multe proiecte par sa va stea pe birou, asteptand interventia voastra. Sunteti asadar suprasolicitati, dar totodata cu pofta de concediu. Reusiti sa gasiti timp si pentru voi, dar si pentru hobby-urile voastre si sa va rezervati momente de relaxare.

Starea de sanatate este destul de buna. Sunt sensibilizate cateva organe, precum ficatul, pancreasul si sistemul endocrin. Atragem atntia celor care sufera de diabet, boli hepatice sau boli ale tiroidei – in acest caz nu ar trebui sa va abateti de la recomandarile medicamentoase si igieno-dietetice.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana plina de aventuri, care va aduce o sumedenie de amintiri frumoase. Insa odata cu ele se instaleaza si oboseala, astfel ca este indicat sa nu va neglijati orele de somn daca doriti ca in weekend sa va mentineti energia.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, astrele par sa va protejeze, astfel incat putem spune ca bolile nu par sa va deranjeze in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Traversati o perioada in care va puneti multe intrebari, cugetati la probleme existentiale ale vietii, cititi si va documentati cu privire la planul spiritual sau poate pregatiti o schimbare majora in viata voastra. In tot cazul, este o saptamana care pare sa va marcheze cumva existenta.

Starea de sanatate este foarte buna, primiti energie astrala si reusiti sa va duceti la bun sfarsit planurile. Bolile par sa stea departe de voi, in ciuda stresului acumulat si a suprasolicitarii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

In plan psihic sunteti destul de agitati, va tot ganditi cum sa puneti in practica unele planuri, insa astrele sunt destul de rezervate in privinta resurselor energetice. Asadar este posibil sa va mobilizati cu greu pentru a va pune planurile in aplicare.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, dar sistemul imunitar este usor astenic, astfel ca bolile de sezon va pot crea mici neplaceri. Astrele nu anunta insa motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana destul de agitata pentru voi, cu multe treburi si multe drumuri, consumandu-va energia incercand sa ii impacati pe toti. O serie de griji mai vechi va bantuie inca mintea si este posibil chiar sa va tulbure somnul. Incercati sa gasiti metode de a va relaxa si a va detasa putin de stresul cotidian.

Starea de sanatate este destul de buna, desi nu ar strica sa faceti o vizita medicului pentru analize de rutina. Este posibil ca unele afectuni mai vechi sa evolueze in tacere, de aceea un tratament aplicat precoce va poate scuti de multe complicatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Ca si Balantele, traversati o perioada cu multe experiente noi, poate chiar cu schimbari majore care, desi pot fi chiar placute pentru voi, va suprasolicita si va consuma excesiv energia. Reusiti sa va pastrati optimismul si determinarea care va caracterizeaza zodia.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, astrele va sustin functiile organice si imunitatea, iar organismul vostru prezinta o excelenta capacitate de rezistenta la stres. Bolile par sa va ocoleasca, iar harta astrologica generala a Capricornilor nu aduce motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Este o saptamana in care va propuneti poate sa deveniti mai organizat, sa va mobilizati mai mult sau poate chiar sa puneti in aplicare unele planuri mai vechi. Simtiti ca ati cam lasat timpul sa alunece fara a realiza ceva important, iar acum este momentul sa treceti la actiune. Aveti multe teluri si doriti sa le atingeti pe toate, prin urmare deveniti determinati si activi.

Starea de sanatate este destul de buna, insa pare ca s-a cam acumulat oboseala. Incercati sa nu va neglijati orele de somn si sa va acordati mai mult timp.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Saptamana va aduce responsabilitati noi care, desi nu sunt in numar mare, va suprasolicita atat psihic, cat si emotional. Poate primiti in grija un copil, un animal de companie sau... o echipa! In tot cazul, responsabilitatea cade pe umerii vostri si nu va doriti sa gresiti.

Starea de sanatate este destul de buna, este posibil totusi sa va confruntati cu diverse dureri, se pare ca sistemul imunitar reactioneaza excesiv, declansand diverse inflamatii in corp. Faceti alegeri sanatoase si incercati sa fiti mai organizati.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.