Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Aceast saptamana va aduce o serie de evenimente si poate chiar schimbari care va pot marca viitorul apropiat. Starea psihica este excelenta, sunteti optimisti, aveti idei bune si comunicati excelent cu cei din jur.

Starea de sanatate a organismului vostru este destul de buna, insa ar trebui sa fiti mai atenti la efectele negative ale stresului. Este posibil sa va supere durerile de spate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

Saptamana aceasta este mai buna decat cea precedenta in privinta sanatatii. Va simtiti mai bine, organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare, iar daca suferiti de boli cronice, acestea par sa se amelioreze.

Spre finalul saptamanaii este posibil sa va simtiti foarte obositi si va pot cuprinde stari depresive. Nu este cazul sa va faceti griji, multi va invidiaza pentru tot ceea ce faceti.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Aceasta saptmana va aduce destul de multe evenimente cum... poate n-ati mai trait. Aceste evenimente au scop educativ sau constructiv, chiar daca voua va par nefaste pe moment. Este bine sa priviti in ansamblu situatiile si viata si veti constata ca tot ceea ce vi se intampla este minunat.

Starea de sanatate este destul de buna, chiar daca exista loc si de mai bine. Va puteti confrunta cu usoare tulburari organice, insa astrele nu anunta nimic grav.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Astrele va pregatesc o saptamana palpitanta. Chiar daca veti avea multe de rezolvat, cumva ceea ce vi se intampla va face placere, poate chiar veti trai emotii frumoase si momente de neuitat.

Starea de sanatate este excelenta, primiti energie astrala, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Nu ar trebui sa va faceti probleme in privinta sanatatii.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Traversati o perioada incarcata, poate cu multe griji sau cu evenimente care va tulbura emotional. Aceste "valuri" interioare pot fi de bun augur, insa va obosesc, va epuizeaza. Cu toate acestea, este o saptamana incarcata emotional, ale carei intamplari va pot marca viitorul apropiat.

Starea de sanatate este destul de buna. Este indicat sa fiti mai atenti in privinta alimentatiei, iar ceva mai mult sport nu v-ar strica.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In aceasta perioada sunteti pur si simplu entuziasmati cu privire la o serie de proiecte pe care vreti sa le puneti in aplicare. Sunt proiecte care vizeaza propria persoana, propria stare de bine sau chiar imagine. Poate va propuneti sa treceti la o dieta vegetariaan sau sa incepeti un program de sport sustinut, poate va hotarati sa mergeti la spa etc.

Citește și:

Starea de sanatate este foarte buna, insa doriti sa aduceti cateva imbunatatiri fie in stilul de viata, fie in privinta imaginii.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Saptamana debuteaza cu multe idei, energie si voie buna, asadar am putea spune ca in plan psihic va simtiti excelent. Sunteti determinati si motivati in tot ceea ce facti si sunteti hotarati sa aduceti unele imbunatatiri in viata voastra.

Starea de sanatate este destul de buna, desi oboseala va mai chinuie cand si cand.

Se intrevad si evenimente cu un puternic impact emotional, asadar putem spune ca traversati o perioada foarte frumoasa.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Aveti foarte multe planuri pe care doriti sa le puneti in aplicare, sunteti agitati si primiti energie astrala suficienta pentru a rezista fara prea mare efort unei saptamani atat de solicitante.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar sistemul imunitar este usor slabit. Este indicat sa nu va expuneti timp indelungat la soare sau la aer conditionat si sa nu consumati alimente sau bauturi foarte reci, pentru a evita unele tulburari de sanatate.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

Este o saptamana foarte incarcata in plan emotional si spiritual. Este posibil sa realizati acum ca unele lucruri pot fi mai valoroase decat ati crezut, astfel ca va puteti modifica serios sistemul de valori.

Starea de sanatate este destul de buna, insa nu ar strica sa fiti ceva mai atenti cu voi. Poate ar trebui sa mai treceti pe la medic pentru analize de rutina sau poate chiar pe la stomatolog.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Saptamana debuteaza timid, insa in a doua jumatate a acestei perioade primiti o serie de colaborari sau vesti care va entuziasmeaza, va bucura si va ofera suficienta motivatie pentru a demara proiecte noi.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Exista loc si de mai bine, loc pentru mici imbunatatiri in stilul de vita, insa unii dintre voi pot alege si comoditatea.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

Aceasta sapataman pare sa fie foarte agitata si va aduce o serie de responsabilitati care va suprasolicita. Practic nu aveti timp nici sa respirati, de aceea ste indicat sa va organizati destul de riguros si sa nu amanati nimic, pentru ca responsabilitatile restante se aduna imediat.

Starea de sanatate este buna, insa stresul va poate scadea usor imunitatea. Este indicat sa va odihniti mai mult si sa incercati sa aveti un stil de viata echilibrat. Incercati sa evitati excesele de orice fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Sunteti poate zodia cea mai intens vizata astral in aceasta saptamana. Traversati o perioada puternic incarcata emotional, cu evenimente care va pot marca atat viitorul apropiat, cat si intreaga viata. O serie de decizii importante le puteti lua in aceasta saptamana.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar stresul va slabeste sistemele nervos, digestiv si imunitar. Este indicat sa incercati sa dormiti suficient si sa nu faceti excese de niciun fel.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.