Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Descopera ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana in planul sanatatii fizice si psihice!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In plan psihic saptamana se anunta excelenta. Sunteti inventivi, petrecareti, stiti sa va valorificati timpul liber si comunicati excelent cu cei din jur.

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru are o mare capacitate de regenerare, iar imunitatea este crescuta. Este posibil sa va supere unele dureri de cap, insa nu se anunta nimic grav.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In ultima perioada nu v-ati simtit foarte bine, ceea ce va ingrijoreaza, chiar daca v-ati revenit si starea voastra de sanatate este mai buna. Poate va hotarati sa faceti un set de analize, poate vreti sa faceti schimbari in dieta sau in stilul de viata.

In tot cazul starea de sanatate si variatiile din ultima perioada va preocupa si nu este indicat sa stati cu mainile in san.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Petreceti o saptamana agitata, care va pune la incercare unele abilitati de relatioanre sau chiar de manipulare. Vreti sa schimbati unele aspecte in relatiile cu cei apropiati si faceti tot posibilul sa obtineti scopul dorit.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru functioneaza excelent. Daca suferiti de boli cronice, acestea se pot acutiza in aceasta perioada, mai ales ca apar si schimbari atmosferice.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac traverseaza o perioada plina de ingrijorari. Desi astrele nu aduc vesti ingrijoratoare, totusi gasiti voi motive sa va faceti griji. Nu pare sa fie nimic de nerezolvat.

Starea de sanatate este foarte buna, desi simtiti nevoia de mai multa odihna, Chiar si asa, in stilul de viata destul de haotic pe care l-ati avut in ultima perioada, bolile par sa stea departe de voi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Saptamana poate aduce multe tensiuni, atat in planul profesional, cat si in cel al dragostei. Asadar veti fi incercati de cateva furtuni emotionale. Este indicat sa nu actinoati sub indemnul impulsivitatii. Incercati sa ganditi de mai multe ori un raspuns pana sa il dati.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, bolile endocrine, autoimune si alergiile va pot da insa cateva batai de cap. astrele nu anunta nimic grav.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Saptamana plina de peripetii, care va aduce un bagaj de experiente ce va imbogateste planul relationl, dar si spiritual. Sunteti plini de energie, comunicati excelent cu cei din jur, aveti un ritm in munca de invidiat, iar astrele va mai aduc si noroc. Ce mai, aveti succes!

Starea de sanatate este pe masura starii psihice, asadar va simtiti excelent, iar bolile va ocolesc.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

In plan psihic sunteti mai linistiti decat in ultima perioada. O serie de intrebari si-au gasit raspunsuri, asadar va puteti declara mai impacati cu voi si cu unele alegeri pe care le-ati facut cu destul timp in urma.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, dar exista loc si de mai bine. Sistemul digestiv este destul de sensibilizat in aceasta perioada, asadar se recomanda prudenta in privinta alimentatiei.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion se bucura de popularitate, de multe relatii noi, de noroc si multe usi deschise. Puteti avea noroc intr-un plan profesional.

Starea de sanatate este buna, dar sistemele nervos si articular sunt sensibilizate. Puteti suferi de dureri de cap, dar si de dureri de coloana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Sunteti destul de agitati si tindeti sa va asumati raspunderi care nu va apartin. De aceea va legati la cap fara sa va doara, iar in final va puteti lua mustrarile tuturor.

Starea de sanatate este relativ buna, dar poate ar fi cazul sa mai treceti pe la medic. Astrele arata ca vara aceasta v-ati cam facut de cap, asadar poate ar fi timpul sa luati unele masuri in privinta dietei si sa faceti mai mult sport.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Luna precedenta a fost incununata cu schimbari, unele poate chiar majore. Daca a fost o perioada de tranzit, acum insa va ganditi serios la viitorul vostru, la prietenii vostri, la relatiile pe care doriti sa le pastrati sau nu.

Starea de sanatate este foarte buna si in ciuda stresului acumulat pana acum, reusiti sa va pastrati starea de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Saptamana debuteaza frumos, cu ganduri bune, cu energie pozitiva si forta de munca. Cei dragi va sustin proiectele si puteti face planuri mari.

Starea de sanatate este destul de buna, insa va monitorizati destul de atent stilul de viata, asadar nu par sa apara probleme de niciun fel. Planul emotional pare sa fie mai... zdruncinat.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti petrec o saptamana in care isi regandesc activitatile, isi pun la cale strategii de interactionare cu cei din jur si sunt hotarati sa isi faca viata mai buna.

Citește și:

Starea de sanatate pare a fi pe o panta ascendenta, imunitatea este crescuta, iar organismul vostru are o excelenta capacitate de refacere. Nu pare ca va fi nevoie sa vedeti medicul curand.

Foto articol: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.