Nutritie si biotratamente

Nutritie si biotratamente este o carte completa care imbina rezultatele cercetarilor de ultima ora ale marilor institute si universitati americane, cu metode alternative, avand in comun o viziune holista asupra bolilor si tratamentului acestora.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Este o carte care sintetizeaza milenii de medicina naturista, de experimente si intelepciune nutritionala. Tocmai de aceea, este bestseller in domeniul ei.

In 4 volume va sunt prezentate cele mai importante tipuri de nutrienti, suplimente alimentare si plante medicinale, o descriere a peste 300 de disfunctii si probleme de sanatate – de la abcese, guta si contuzii, la pneumonie, cancer sau Alzheimer –, impreuna cu o analiza a celor mai eficiente metode de tratament si a celor mai buni nutrienti, care ar putea duce la regresia bolii si la recuperarea bolnavului. Cartea este un ghid dedicat remediilor alternative si terapiilor care pot fi folosite alaturi de programul nutritional. Pe tot parcursul ei veti gasi doze recomandate pe categorii de varsta, sinteze ale celor mai controversate tratamente sau ale evaluarilor si studiilor facute de importante institutii de sanatate.

Retail jobs

Phyllis A. Balch este unul dintre cei mai cunoscuti nutritionisti americani. Vreme de doua decenii, a fost varful de lance al medicinei alternative din SUA si a depus marturie in fata Congresului in legatura cu performantele vindecarii pe baze naturiste.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri