Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Totul despre Alzheimer: simptome, teste, diagnostic si tratament

Este o carte care sintetizeaza milenii de medicina naturista, de experimente si intelepciune nutritionala. Tocmai de aceea, este bestseller in domeniul ei.

In 4 volume va sunt prezentate cele mai importante tipuri de nutrienti, suplimente alimentare si plante medicinale, o descriere a peste 300 de disfunctii si probleme de sanatate – de la abcese, guta si contuzii, la pneumonie, cancer sau Alzheimer –, impreuna cu o analiza a celor mai eficiente metode de tratament si a celor mai buni nutrienti, care ar putea duce la regresia bolii si la recuperarea bolnavului. Cartea este un ghid dedicat remediilor alternative si terapiilor care pot fi folosite alaturi de programul nutritional. Pe tot parcursul ei veti gasi doze recomandate pe categorii de varsta, sinteze ale celor mai controversate tratamente sau ale evaluarilor si studiilor facute de importante institutii de sanatate.

Phyllis A. Balch este unul dintre cei mai cunoscuti nutritionisti americani. Vreme de doua decenii, a fost varful de lance al medicinei alternative din SUA si a depus marturie in fata Congresului in legatura cu performantele vindecarii pe baze naturiste.

80% dintre bolnavii cu Alzheimer raman nediagnosticati
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: