Tratamente naturale pentru Hipertensiune

Tratamente naturale pentru Hipertensiune

Ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arteriala sa fie stapanite prin identificarea si eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel putin prin reducerea efectelor lor combinate?

tratamente-naturale-pentru-hipertensiuneDin nefericire, medicamentele antihipertensive nu sunt raspunsul potrivit. Medicul care le prescrie se afla in situatia delicata de a pune in balanta efectele secundare potentiale cu beneficiile lor. Oare cate din aceste „medicamente minune“ pentru hipertensiune se vor dovedi, in cele din urma, a avea un „calcai al lui Achile“?

La fel de importante sunt insa si urmatoarele intrebari: ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arteriala sa fie stapanite prin identificarea si eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel putin prin reducerea efectelor lor combinate? Exista tratamente naturale nedaunatoare?

In paginile acestei carti, Tratamente naturale pentru hipertensiune, medicii Agatha si Calvin Thrash dau raspuns acestor intrebari (si altora deopotriva de importante).

Autori: Agatha si Calvin Thrash

Carte aparuta la Alege viata si disponibila pe elefant.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri