Setari Cookie-uri

Cea mai buna reteta pentru intarirea SISTEMULUI IMUNITAR: faci ASTA si uiti de boli

Sistemul imunitar este compus din numeroase organe si tipuri de celule, avand principalul rol de a ne apara organismul de agentii infectiosi. Practic, fara o buna functionare a sistemului imunitar nu am putea trai.

De exemplu, la nivelul pielii, imediat sub straturile cutanate, se afla un zid de celule imunitare care impiedica partrunderea microorganismulor de la nivelul pielii in organism.

Sistemul limfatic si in mod particular ganglionii limfatici participa de asemenea la mentinerea sanatatii organismului, ganglionii fiind statiile imunitare unde sunt distruse microorganismele infectioase, dar si celulele canceroase. Asa se explica de ce in bolile infectioase gasim ganglioni umflati, iar acestia sunt proeminenti si in bolile canceroase. Medicii cauta in mod intentionat ganglionii in unele investigatii, de exemplu ganglioni din axila la examenul ecografic al sanilor.

Reteta pentru intarirea imunitatii

Aceasta reteta se prepara acasa, din ingrediente naturale si BIO, astfel incat sa va bucurati de toate beneficiile alimentelor incluse.

Citește și:

Iata de ce veti avea nevoie:

  • Un borcan de miere de Manuka;
  • 4 lamai bine coapte;
  • 8 linguri seminte de canepa;
  • O lingurita rasa de scortisoara;
  • 4-5 boabe de piper;
  • O cana de macese;
  • O ceasca de catina.

Mod de preparare

Se pun in robot sau rasnita semintele de canepa decorticate si macesele spalate, insa cu tot cu samburi.

Se spala lamaile, se curata de coaja, se taie felii, apoi feliile de lamai se maruntesc cu cutitul. Boabele de piper se maruntesc in mojar sau se pun in robot sau rasnita odata cu macesele si semintele de canepa.

Catina se spala si se taie bobitele in jumatate.

Se amsteca apoi ingredientele cu mierea, pana ce se omogenizeaza bine. Amestecul se lasa la frigider doua saptamani, apoi poate fi consumat.

Tratamentul pentru cresterea imunitatii, la tine acasa

Din aceasta compozitie se ia cate o lingurita in fiecare dimineata, imediat dupa ce ati baut un pahar cu apa. Nu se mananca si nu se mai bea timp de jumatate de ora. Inainte de a se administra, se va amesteca bine.

Citește și:

Veti obtine 3 borcane de amestec, care va ajung aproximativ doua luni de zile. Faceti o pauza de alte doua luni, apoi puteti relua cura cu acest amestec, daca este nevoie.

Acest tratament nu prezinta contraindicatii, insa persoanele cu diabet zaharat au nevoie sa isi echilibreze carbohidratii consumati pe timpul zilei, de aceea se recomanda sa cereti sfatul medicului in cazul in care suferiti de aceasta boala.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.