Setari Cookie-uri

Maine voi fi slaba! Psihologia dietelor

Cum se face ca atat de multi dintre cei care tin diete nu reusesc sa slabeasca? Ba din contra, tind chiar sa depaseasca greutatea avuta initial. Ce-i deosebeste pe oamenii care totusi reusesc, de ceilalti?

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Dar pe cei grasi de cei slabi? In cartea sa bazata pe cunostinte din diverse domenii de specialitate si pe studii stiintifice, Sara Gilbert demonteaza mituri, aratand ca succesul pe termen lung al unei diete nu tine de vointa, ci de factori personali precum asteptari si incredere in sine, sau de circumstante sociale si familiale.

Cititorului i se ofera strategii de monitorizare a dietei, astfel incat sa fie pregatit dintru inceput pentru dificultatile inevitabile aparute atunci cand se incearca schimbarea unor vechi obiceiuri. Este invatat cum sa recunoasca emotiile si situatiile care stau la baza unui comportament alimentar nedorit sau chiar periculos pentru propria sanatate si sa utilizeze tehnici cognitive si comportamentale de gestionare a acestora.

Cartea Sarei Gilbert nu propune diete miracol, fiind in schimb un instrument cat se poate de util pentru toti cei care doresc sa atinga si sa pastreze o greutate ideala.

Citește și:

Sara Gilbert este autoarea a peste 25 de carti prin care ajuta cititorii de toate varstele sa faca fata schimbarilor si sa parcurga cu bine evenimentele majore ale vietii.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.