Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana este una interesanta pentru voi, dragi nativi Berbec, atat in planul sanatatii, cat si in zona carierei. In plan psihic sunteti foarte motivati, puteti incepe chiar un proiect nou, am putea spune ca sunteti chiar entuziasti. Mintea va este agera, iar in privinta comunicarii stati excelent. Sunt favorizate discursurile in public sau examenele orale.

Starea de sanatate este foarte buna. Organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului, iar imunitatea este crescuta. Astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Aceasta perioada este de bun augur pentru voi, dragi nativi Taur. Sunteti creativi, visatori, optimisti si plini de viata. Indiferent de greutatile zilnice, reusiti sa vedeti jumatatea plina a paharului, partea buna din fiecare lucru.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, desi au mai ramas poate cateva de rezolvat. Poate este vorba despre niste simptome mai vechi ramase neinvestigate, poate de un tratament pe care va tot propuneti sa il incepeti dar nu ati reusit inca. In tot cazul, incercati sa faceti alegeri sanatoase, sa faceti mai multa miscare si sa dormiti mai mult.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Desi astrele nu aduc schimbari radicale in viata voastra, totusi voi va faceti multe griji cu privire la viitorul apropiat si reusiti sa deveniti tensionati. Din aceasta cauza este posibil sa va certati cu cei apropiati. Incercati sa va pastrati calmul si sa fiti mai intelegatori cu cei din jur.

Starea de sanatate este buna. Miscarea va face bine, asadar nu ezitati sa iesiti la o plimbare sau sa mergeti la sala. Sistemul osteoarticular este insa slabit, de aceea este posibil sa va doara coloana, genunchii, sinusurile. Baile fierbinti va amelioreaza aceste dureri si va ajuta sa va recapatati starea de bine.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Este o saptamana plina, solicitanta, in care abia de aveti timp de voi. Dincolo de cariera va suprasolicita responsabilitatile casnice. Incercati sa demarati anumite proiecte, iar cei apropiati au un ritm mult mai lent decat v-ati dori, insa aveti nevoie de implicarea lor. Incercati sa nu puneti totul la suflet si sa gasiti timp si pentru voi, timp in care sa va rasfatati, sa cititi, sa va relaxati.

Starea de sanatate este foarte buna. Mai mult decat atat, astrele va indeamna la alegeri sanatoase, asadar puteti adopta o dieta detoxifianta, poate incepeti un program de miscare sai chiar va ordonati programul de zi cu zi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Astrele va aduc mult calm si tact in aceasta saptamana. Ganditi strategic si actionati astfel incat sa aveti succes in tot ceea ce faceti. Comunicati foarte bine cu cei din jur si aveti multa putere de munca.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele nu aduc motive majore de ingrijorare. Este indicat sa faceti cateva eforturi in ceea ce priveste stilul de viata. Poate unii dintre voi doresc sa renunta la fumat, poate altii tot au in plan sa mearga la sala. Este cazul sa luati atitudine si sa va ingrijiti de voi asa cum visati, asa cum va doriti, chiar daca inseamna un efort in plus.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Saptamana este plina de evenimente fara precedent, de oameni noi, situatii ciudate carora trebuie sa le faceti fata. Este posibil sa fiti tensionati si chiar sa nasteti cateva conflicte, insa in final par sa se rezolve.

Sanatatea este excelenta, sistemul imunitar functioneaza optim, iar organismul vostru este rezistent la stres. Este posibil sa suferiti de insomnii, de aceea este recomandat sa va faceti un program fix pentru somn, astfel incat sa va obisnuiti organismul sa se odihneasca suficient.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

In plan psihic sunteti determinati sa faceti cateva schimbari in ceea ce priveste comportamentul vostru fata de persoanele din jur. Poate vreti sa fiti mai hotarati, poate sunteti decisi sa ii ajutati in rezolvarea unor probleme personale, incercati sa le oferiti tot suportul de care au nevoie. Ganditi tot soiul de tactici care sa va ajute sa va duceti la bun sfarsit planurile.

Starea de sanatate este buna, doar sistemul digestiv pare sensibilizat, probabil pe seama stresului acumulat in ultima perioada. Pentru voi sarbatorile au venit si cu alte responsabilitati, nu doar cele obisnuite, asadar daca altii sunt acum odihniti dupa concediu, nu acelasi lucru s-ar putea spune si in cazul vostru. O alimentatie echilibrata si un minim de miscare va ajuta sa evitati tulburarile digestive. Ceaiurile si tratamentele naturiste va sunt de ajutor, se pare ca organismul vostru reactioneaza bine la tot ceea ce are legatura cu natura.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nici nu a inceput bine anul, iar voi sunteti deja prinsi in multe proiecte. Munciti de zor, iar astrele va aduc motivatie si energie intelectuala. Poate va sunt de ajutor cateva suplimente pentru stimularea functiilor cerebrale, astfel incat sa nu ajungeti sa va epuizati.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, imunitatea pare sa scada usor. O raceala sau o sinuzita va pot crea cateva probleme, de aceea este indicat sa va imbracati adecvat si sa va tratati daca va stiti cu sinusurile sensibile.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Aveti dupa voi o codita de lucruri nerezolvate din trecut, codita pe care o carati de ceva vreme. Poate este cazul sa acceptati si ajutorul celor dragi, sa aveti curajul sa incepeti un plan care v-ar ajuta sa va mai eliberati de greutatile care va apasa. Este posibil sa generati o serie de conflicte si este recomandat sa ramenti deschisi la parerile celorlalti, caci pot veni cu idei foarte bune.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Va ganditi sa faceti unele imbunatatiri in acest sens, astfel incat sa va simtiti bine pe termen lung. Luati decizii bune si mai ramane doar sa va tineti de ele.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

In aceste zile entuziasmul alterneaza cu momentele de stres si dezamagire. Pe de o parte aveti o serie de planuri carora vreti sa le dati curs, dar pe de alta parte va cuprinde melancolia si va ganditi ca in unele planuri ale vietii ati ramas in urma. Nu va faceti griji, perfectul nu este de atins, asadar incercati sa va relaxati mai mult. Poate planuiti ceva distractiv pentru finalul saptamanii.

Starea de sanatate este destul de buna. Organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului. Exista un rosc de boala acuta, insa astrele nu aduc motive de ingrijorare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

In plan psihic sunteti foarte agitati, entuziasmul alterneaza cu starile depresive, iar toate acestea se datoreaza faptului ca aveti o lista lunga cu lucruri de rezolvat. Sunteti hotarati sa nu stati prea mult pe ganduri sau sa va vaitati, ci sa actionati. Prin urmare dati telefoane, faceti drumuri, rezolvati personal ceea ce se poate, in asa fel incat sa grabiti ritmul de rezolvare a sarcinilor.

In plan fizic sanatatea este destul de buna, insa aveti cate ceva de facut in acest sens. Fie va hotarati sa incepeti un tratament, fie mai aveti o serie de investigatii de facut. In tot cazul si aspectele din sfera sanatatii fizice isi vor incepe rezolvarea in aceasta saptamana, pentru ca pur si simplu nu vreti sa amanati nimic, pentru a evita vreo viitoare criza.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In plan psihic deveniti mai optimisti, insa aveti de refacut o serie de relatii la care tineti si le-ati cam neglijat in ultima perioada. Este posibil sa va hotarati sa reparati si unele greseli pe care le-ati facut nu demult fata de un om drag.

Starea de sanatate este buna. Va ingrijiti de corpul vostru mai mult decat in ultima perioada, luati decizii bune si chiar va dati silinta sa imbunatatiti unele aspecte din viata voastra. In tot cazul, astrele va sustin toate activitatile si alegerile, imprtant este doar sa aveti determinarea sa actionati.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.