BIOTINA: beneficiile celui mai recomandat supliment alimentar cu vitamine

BIOTINA: beneficiile celui mai recomandat supliment alimentar cu vitamine

Acidul alfa lipoic este denumit „antioxidantul ideal” sau „universal”, deoarece actioneaza in toate tesuturile organismului. Eliberarea prelungita este rezultatul unei tehnologii speciale care asigura un nivel constant timp de 7 ore. Biotina si cromul actioneaza sinergic si potenteaza efectul acidului alfa lipoic.

Descriere

Acidul alfa lipoic: puternic antioxidant hidro si liposolubil, actioneaza la nivelul membranei si mitocondriilor celulare, unde transforma glucidele in energie. Eficient impotriva distrugerilor oxidative cauzate in organism de radicalii liberi, este denumit „ideal” sau „universal” deoarece actioneaza in toate tesuturile. Potenteaza efectul vitaminelor antioxidante si al coenzimei Q10.

Biotina: (parte din familia vitaminelor B complex) este implicata in metabolizarea zaharului si al grasimilor.

Cromul: principalul rol al cromului (sub forma de crom picolinat, forma biologic activa) este acela de a regla metabolismul glucozei in organism; impreuna cu un regim alimentar corespunzator si exercitii fizice. Suplimentarea cu crom picolinat ajuta la scaderea in grautate, fara efecte secundare daunatoare.

Suplimentul alimentar cu biotina, acid alfa lipoic si crom este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Acidul alfa lipoic: beneficii

Actioneaza intracelular, la nivelul membranei si mitocondriilor celulare, unde transforma glucidele in energie.
Este protector cerebrovascular, reduce demielinizarea.
Stimuleaza regenerarea neuronala si previne deteriorarea celulei cerebrale.
Actioneaza asupra nervilor afectati de diabetul zaharat si alcoolism si reface senzitivitatea membrelor inferioare si organelor genitale.
Antioxidant major, hidro si liposolubil, protejeaza toate celulele corpului de distrugerile produse de radicalii liberi.
Detoxifiant si antioxidant hepatic, reface membrana celulara afectata si elimina metalele grele sau toxice care afecteaza ficatul (cadmiu, mercur, fier, cupru).
Reduce nivelul colesterolului.
Are rol imunomodulator.
Imbunatateste functia de secretie exocrina si endocrina a pancreasului.
Regenereaza vitaminele C si E.
Creste nivelul enzimei antioxidative glutationice si al coenzimei Q10.

Biotina: beneficii si recomandari

Vitamina B7 sau H, sintetizata de flora intestinala, este un puternic antioxidant intracelular, cu rol in producerea energiei celulare, sinteza acizilor nucleici si respiratiei celulare si ajuta la transformarea zaharului in energie utilizabila.
Deficitul de biotina determina probleme legate de piele, cadere a parului, crampe musculare, lipsa de tonus muscular bun sau de coordonare.

Cromul: beneficii si recomandari

Creste colesterolul „bun” (HDL colesterol), scade trigliceridele si nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare si diabet.
Contribuie la metabolizarea optima a insulinei, intervenind atit in sinteza, cit si in eliberarea acesteia in singe.
Ajuta la scaderea apetitului pentru dulciuri, tine sub control depunerile de grasimi din tesuturi si controleaza eficient indicele ponderal, in sensul scaderii greutatii corporale.

Informatii oferite de site-ul Vegis.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri