Setari Cookie-uri

5 Inovatii SANATOASE pe care le poti avea in casa

Unele mai vechi, iar altele mai noi, aceste inventii sunt destnate uzului casnic si au ca scop imbunatatirea calitatii vietii si mai ales a sanatatii.

Presa pentru ulei presat la rece

Presa este disponibila pe site-ul Vegis.ro

Presa de ulei pentru utilizare casnica

Va prezentam prima presa de ulei pe care o puteti folosi in bucataria de acasa. Stoarce uleiul din seminte, nuci si frunze, din care puteti obtine o cantitate de ulei de pana la 80 % din cantitatea de ingrediente introduse. Nu va ocupa mult spatiu si este foarte usor de curatat.

Aparatul Yoda este proiectat sa reziste si sa performeze, proiectat intr-un design compact, atractiv si simplu. Stoarce cu o eficienta ce variaza intre 30 % si 80 %, in functie de ingredientele pe care le introduceti in aparat. Foloseste un sistem de control care usureaza procesul de stoarcere cu ajutorul a 7 setari prestabilite.

Presetarile sunt: seminte de floarea soarelui, seminte de susan, seminte de rapita, seminte de in, nuci si mix din acestea. Fiecare setare corespunde unui ingredient din care se poate obtine ulei, iar in cazul in care ingredientul nu face parte din setarile prestabilite, se alege un ingredient apropiat acestuia sau setarea "mix".

Citește și:

Uleiul obtinut prin preare la rece este un ulei extra-virgin, cu o temperatura de sub 40 de grade Celsius. Aceste caracteristici ii permit sa pastreze principiile alimentare, gustul si culoarea uleiului de calitate. Presa Yoda va ajuta sa produceti un ulei natural, bogat in enzime, vitamine, minerale si acizi esentiali. Culoarea usor tulbure a acestuia se va limpezi si se va decanta daca recipientul nu este agitat.

Purificator De Aer, Cu Fructul Pasiunii

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Arome sintetice si parfumuri care contin mai mult de o suta de compusi chimici, dintre care multi pot fi daunatori pentru sanatate.Solutia ATTITUDE? Purificarea aerului din casa ta cu carbune activ creand in acelasi timp, o ambianta placuta multumita uleiurilor esentiale naturale.
Avem incredere ca produsele noastre naturale de purificare a aerului sunt o optiune mai buna decat pulverizarea in aer a unor compusi chimici.

Citește și:

CARACTERISTICI:
• CO2 neutru: nu contribuie la schimbarile climatice.
• Pe baza de vegetale / Natural / Biodegradabil.
• Purifica aerul prin absorbtia de poluanti si elimina mirosurile neplacute.
• Nu contine parfumuri artificiale, ftalati, sau alti derivati petrochimici.
• Contine uleiuri esentiale pure.
• Nu contine ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in Categoria IARC 1, 2A SAU 2B).
• Produs vegan (exclude utilizarea oricarui ingredient de origine animala)

Lampa medicala cu infrarosu

Lampa este disonibila pe site-ul EvoMag

Lampa utilizabila in raceli si tensiune musculara.Bec infrarosu.Design exclusiv cu ecran ajustabil in 6 pozitii.

Ameliorari musculare datorita terapiei termale cu infrarosii

S-a raportat succes in urma tratamentului cu infrarosii in tratarea artritei reumatoide, a contracturilor neurologice, a atrofiilor musculare sau a bolilor inflamatorii musculare si articulare.

Citește și:

Moara pentru macinat

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Cu o putere de 250 W si capacitatea palniei de alimentare de circa 850 de grame moara pentru macinat Magic poate produce pana la 150-200 de grame de faina pentru paine pe minut si poate rula continuu pana cand ajungeti la cantitatea dorita de produs.

Fie ca doriti sa macinati grau, grau spelta, ovaz, orez, hrisca, orz, secara, mei sau porumb, moara pentru macinat cereale Magic Komo va va fi un ajutor de nadejde. Dotata cu pietre de moara perfect dimensionate, aceast aparat de calitate superioara va pisa de asemenea condimente, linte si pana si fasole uscata!

Extrem de usor si accesibil de folosit, printr-o simpla rotire a palniei de alimentare textura si finetea produsului macinat pot fi reglate si ajustate in functie de preferinte. Intretinerea si curatarea pentru moara de macinat Magic necesita minimum de efort si nu solicita nici un fel de unelte.
Cap de lista in multe bucatarii profesionale, apreciata si premiata in toata lumea moara pentru macinat Magic Komo nu este un moft ci o necesitate in orice bucatarie!

Citește și:

PERNA PENTRU APA CALDA 2L

Produsul este disponibil pe site-u Vegis.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.