Setari Cookie-uri

Relaxeaza-te si uita de stres: 5 produse BIO extraordinare

Ti-am pregatit o selectie de 5 produse destinate relaxarii acasa, atat la dus, cat si in timpul oricarei activitati pe care o intreprinzi in caminul tau. Aromele foarte atent alese, texturile si efectele acestor produse sunt recunoscute in lumea intreaga si se numara printre bestseller-uri in randul produselor naturiste cu intens efect de relaxare.

Aroma de camera – SABON

Produsul este disponibil pe site-ul Sabon.ro

Noua era a parfumurilor de interior! Aroma de camera ce se incadreaza in aceeasi nota olfactiva binecunoscuta a gamei de cosmetice Gentleman: lime, cedru si ceai alb. Parfum de durata! Esente unice, selectate cu grija si introduse intr-un recipient minunat din sticla. NU TREBUIE SA ITI LIPSEASCA din casa sau din birou!

Exfoliant SABON Lavanda – Mere

Produsul este disponibil pe site-ul Sabon.ro

O combinatie de sare de mare si uleiuri esentiale care revitalizeaza pielea si ii mentin stralucirea si catifelarea. Este realizat pe baza de ulei de soia si ulei de migdale si este imbogatit cu minerale si ingrediente esentiale. Granulele de sare indeparteaza cu delicatete celulele moarte si regenereaza pielea, lasand-o moale si catifelata. Uleiurile au un efect de durata si reconfortant asupra pielii.

Citește și:

Pudra minerala Paciulie - Lavanda – Trandafir

Produsul este disponibil pe site-ul Sabon.ro

Rasfatul si relaxarea sunt garantate de acest amestec efervescent de saruri marine, minerale din Marea Moarta si uleiuri esentiale, menite sa alunge tensiunea si stresul. Contine ulei de liliac, cu efect calmant.

Sarurile de la Marea Moarta contin peste 26 de minerale esentiale precum magneziu, calciu, sodiu si altele. Aceste minerale asigura o piele sanatoasa si hidratata.

Baie mineralizanta - alge marine

Produsul este disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

Inviorator si revigorant, acest tratament ne-spumant pentru baie este un concentrat pur de alge marine. Proportia perfecta deoligo-elemente marine, combinate cu bogatiile minerale ale algei marine Laminaria digitata, furnizeaza pielii elementele esentiale revitalizante (magneziu, zinc, calciu, vitamine, etc.). Acest produs poate fi de asemenea folosit pentru remineralizarea parului si unghiilor. Este un produs ne-uleios si hipoalergenic.

Citește și:

Piele normala, uscata sau sensibila.
Pentru copii si adulti.

Dupa spalare sau samponare, adaugati 50 ml in apa din cada aflata la 37ºC. Relaxati-va 20 de minute in baie. Nu va clatiti pentru a mentine actiunea substantelor active si pentru a le asigura absorbtia completa.

Ceai de baie relaxant GOOD NIGHT

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera o varietate unica de plante, flori uscate, fructe, ierburi si seminte intr-un pliculet de ceai de baie magic. Puneti acest pliculet de ceai mare in cada de baie si turnati apa fierbinte, apoi amestecati cu apa rece pana ce apa ajunge la temperatura dorita de Dvs. Apoi puteti sa va bucurati de o baie relaxanta si reconfortanta. Acest ceai din plante este unprodus 100% natural, pur, fara adaos de coloranti sau arome. Pe baza de extracte de Levantica, Rozmarin, Hibiscus Sabdariffa, Roinita si Musetel.A nu se consuma, indicat doar adultilor. Pentru a-l testa impotriva alergiilor, frecati cu atentie pliculetul de brat, inainte de a face baia. Atentie! Datorita pigmentilor naturali prezenti in acest amestec, poate pata anumite cazi de baie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.