Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto

Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto
Kudika
4 Februarie 2016

Tratamentul actual al hipotiroidismului este superficial si nesatisfacator. Pacientii continua sa sufere de simptomele hipotiroidismului, in ciuda faptului ca iau pastile pentru tiroida. Mai rau, nu exista nici un tratament pentru tiroidita Hashimoto, cauza principala a hipotiroidismului la un numar mare de pacienti.

Cartea Hipotiroidismul si tiroidita Hashimoto este disponibila pe site-ul Libris.ro

Dr. Zaidi a facut o descoperire importanta cu privire la cauza reala a tiroiditei Hashimoto si la tratamentul eficient al acesteia.

”Hipotiroidismul si Tiroidita Hashimoto” nu este doar o carte foarte documentata, cu cele mai noi informatii stiintifice, ea are la baza experienta cu adevarat valoroasa a Dr. Zaidi care prezinta studii de caz si ofera cititorilor informatii practice de abordare a afectiunii, pe intelesul acestora.

Cartea abordeaza dieta, administrarea medicamentelor, cum sa iti tii sub control stresul care - in cazul bolilor autoimune, cum este hipotiroidismul – reprezinta una dintre cauzele bolii. Prin intelegerea si tratarea radacinilor bolii se poate reveni la starea de echilibru dorita.

Citind cartea, veti afla:

• De ce suferiti in continuare de simptomele hipotiroidismului, in ciuda faptului ca luati tratament.

• Ce este cu adevarat hipotiroidismul?

• Care sunt simptomele hipotiroidismului?

• Unde se greseste in diagnosticarea hipotiroidismului?

• De ce abordarea actuala a bolii este nestiintifica?

• De ce testele uzuale pentru functia tiroidiana sunt inexacte si inselatoare?

• Cum sa tratati in mod eficient hipotiroidismul?

• Cum sa vindecati tiroidita Hashimoto?

• O dieta detaliata pentru tiroida!

Despre autor:

Dr. Sarfraz Zaidi este unul dintre endocrinologii de top din SUA. Este expert medical in glanda tiroida, diabet, gestionarea vitaminei D si a stresului. Este directorul Centrului Jamila de diabet si boli endocrine din Thousand Oaks, California. A fost asistent universitar si profesor clinic la UCLA.

Dr. Zaidi este membru al American Association of Clinical Endocrinologists (AACE). In 1997, a fost acceptat ca membru al American College of Physicians (FACP). In 1999, a fost onorat sa devina membru al American College of Endocrinology (FACE).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri