Setari Cookie-uri

De ce te ingrasi. Afla raspunsul aici si scapa de curele de slabire

Plina de informatii esentiale si incheindu-se cu o dieta usor de urmat, De ce ne ingrasam constituie o lectura esentiala pentru intelegerea unei epidemii mondiale si un ghid in care sa aflam ce e de facut pentru a o combate.

Cartea "De ce te ingrasi. Afla raspunsul aici si scapa de curele de slabire"este disponibila pe site-ul Elefant.ro

In cartea de fata, scrisa ca un raspuns la reactiile starnite de precedentul lui bestseller, Good Calories, Bad Calories, Gary Taubes examineaza critic mitul legat de cauza cresterii in greutate a populatiei. El argumenteaza convingator, direct si in spirit practic, ca excesul unor anumite tipuri de carbohidrati din dieta moderna este motivul care a condus la cresterea masiva in greutate a oamenilor din zilele noastre – nu grasimile, si nici caloriile in exces.

Taubes pune in antiteza stiinta nutritionala eronata a ultimului secol – la fel de daunatoare ca a spune ca raportul „calorii consumate vs. calorii eliminate" este singurul motiv al ingrasarii –, si stiinta corecta, ignorata in toata aceasta perioada. In acelasi timp, autorul da raspunsuri la cele mai stringente intrebari: De ce unii oameni sunt slabi, iar altii, grasi? Cum ne influenteaza ereditatea si exercitiile fizice greutatea? Ce alimente trebuie sa mancam si pe care trebuie sa le evitam?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.