Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In plan psihic aceasta saptamana este destul de complicata, insa nu in sensul negativ. Pur si simplu sunteti impinsi astral sa treceti la alt nivel spiritual, sa evoluati energetic si intelectual, prin urmare fara sa vreti va treziti analizand situatii, opinii, oameni sau chiar propriile alegeri. Gasiti solutii pentru a va face viata mai frumoasa, pentru a reduce tensiunile familiare, dar si pentru a restabili armonia la locul de munca si... in general, in toate relatiile pe care le aveti cu ceilalti. Nu este exclus sa faceti chiar o „curatenie de primavara” prin cercul de prieteni.

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul imunitar functioneaza optim, insa toate schimbarile interioare vor avea ecouri in diferite organe. Practic fiecare organ este sensibil la un tip de emotie, asadar in functie de „metamorfoza” voastra veti avea simptome ciudate, insa deloc grave.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In ceea ce priveste echilibrul psihic, inca nu va reveniti complet din tranzitele care v-au afectat in saptamana precedenta. Astrele va cer sa fiti sinceri cu voi si sa corectati unele probleme pe care le aveti cu voi insiva si este posibil sa nu va linistiti pana ce nu veti face aceste schimbari.

Starea de sanatate este relativ buna, insa sistemele nervos si digestiv sunt sensibilizate. Este indicat sa nu faceti excese alimentare, poate chiar sa mergeti la medic pentru investigatii in sfera gastroenterologica, poate suferiti de o infectie si nici nu stiati. Este vreme buna pentru tratamente, atat in ceea ce priveste sanatatea fizica, cat si pentru reechilibrare interioara.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Aceasta saptamana va aduce echilibru in plan psihic, putere de decizie si o buna capacitate de comunicare cu cei din jur. Incercati sa fiti mai organizati si reusiti sa gasiti timp pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi, caci va asteapta momente de neuitat si surprize pline de emotii.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, iar bolile nu par sa va afecteze in aceasta perioada. Incercati sa va odihniti suficient si sa nu faceti excese de niciun fel. De asemenea este indicat sa cautati metode de relaxare si antistres.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

In plan psihic in aceasta saptamana sunteti mai tensionati decat de obicei, mai stresati, reationati mai impulsiv si cei din jur par ca va pun bete in roate. Aveti unele planuri si intampinati multe obstacole care vin mai degraba din partea celor dragi, ceea ce va supara si mai tare. Incercati sa gasiti metode de relaxare si sa ganditi de doua ori inainte de a spune ceva ce ar putea rani persoana cu care vorbiti.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele nu aduc schimbari majore fata de saptamana precedenta. Poate doar organele si sistemele sensibile la stres va pot da in aceasta perioada semne mai evidente: stomacul, colonul, inima, vezica urinara. Cautati metode de relaxare si incercati sa nu mai puneti totul la suflet.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

Multe idei bune va vin in aceasta saptamana, datorita unei capacitati creative fantastice pe care o aveti in perioada analizata. Toate aceste idei ar fi bine sa incercati sa le puneti pe o hartie, pentru a nu le uita mai tarziu. Aceste ganduri va nelinistesc, va entuziasmeaza si veti consuma o buna parte din energia de zi cu zi visand cu ochii deschisi. Dar asa incep toate proiectele mari, asadar nu va opriti.

Starea de sanatate este buna, astrele va sustin sistemul energetic si nervos. Imunitatea este crescuta si bolile de sezon par sa va ocoleasca. Atentie insa la alergii, daca aveti boli alergice nu neglijati tratamentul recomandat de medic.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, aceasta saptamana este atat de plina, atat de incarcata nu doar de responsabilitati, ci si de situatii care va consuma emotional, incat spre finalul perioadei descrise va declarati pur si simplu epuizati. Aveti nevoie sa fiti mai bine organizati pentru a beneficia, pe cat posibil, si de timp liber.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, sistemul imunitar functioneaza optim, iar astrele va sustin regenerarea celulara. Sistemul osteoarticular este usor slabit, de aceea va recomandam sa va imbracati adecvat, sa faceti miscare moderata si sa manevrati atent obiectele, pentru a evita accidentarile.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, aceasta saptamana este una frumoasa, incarcata de reusite, asadar putem spune ca in plan psihic sunteti echilibrati, asa... ca o balanta. Primiti energie astrala si aveti puterea sa demarati proiecte mai dificile, pe care le-ati tot amanat. Acum este momentul sa incepeti ceva nou, o afacere noua, sa achizitionati un camin sau poate aveti un plan persoanl de schimbari.

In planul sanatatii fizice va simtiti excelent, probabil ati gasit deja cateva terapii care va fac bine, insa doriti sa mai experimentati. Astral vorbind, va aflati intr-o perioada de cunoastere a spiritului si trupului, iar experientele nu s-au terminat aici. Puteti incepe terapii prin miscare sau sa practicati meditatia, in aceasta perioada sunt favorizate acele activitati care va ajuta sa va relaxati si totodata sa va descoperiti.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

Va asteapta o saptamana plina de provocari, asadar in plan psihic va simtiti optimisti si motivati. Visati cu ochii deschisi, va entuziasmati usor, dar n-ar strica mai mult pragmatism. Primiti oferte care va incanta si care va ajuta sa ajungeti mai aproape de visele voastre.

In ceea ce privesre sanatatea fizica, astrele nu aduc prea multe vesti, sanatatea nefiind in aceasta saptamana un plan principal de analiza a hartii astrale. Aveti nevoie de o alimentati energizanta, de aceea noi va recomandam sa consumati mai multe fructe si legume proaspete.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic aveti multe griji care nu va dau pace, va consuma energetic si emotional si incercati sa le rezolvati dupa cum puteti. Cereti ajutor si celor dragi, veti vedea ca sunt implicati si va sar in ajutor atunci cand aveti nevoie.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Este posibil sa simtiti nevoia de a va schimba regimul alimentar sau stilul de viata. Aveti nevoie de mai multa miscare si de o foarte buna organizare ca sa va mai ramana si voua timp pentru voi.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

In aceasta saptamana astrele nu aduc foarte multe noutati. Incercati sa duceti la bun sfarsit responsabilitatile pe care le aveti si sa va organizati mai bine timpul pentru a nu ramane lucruri nerezolvate. Pentru voi este important sa fiti cu toate la zi, orice amanare va poate crea stres.

Starea de sanatate este relativ buna. Sistemul osteoarticular este slabit, astfel incat este posibil sa suferiti de carcei, dureri de oase sau dureri articulare. Baile fierbinti va calmeaza simptomele. De asemenea sistemul digestiv este afectat, astfel incat s-ar putea sa va plangeti de dureri de burta, de balonare sau constipatie.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic primiti energie astrala, sunteti creativi, ordonati si motivati, reusiti sa duceti la bun sfarsit proiecte dificile si sunteti efervescenti ca o sampanie, neobositi si in continua miscare. Cei din jurul vostru abia tin pasul cu voi. Cu toate acestea nu este indicat sa neglijati orele de odihna.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil sa suferiti de insmonie sau sa observati un puls marit in aceasta perioada. Rezistati mai bine la temperaturi scazute si si toate acestea se datoreaza unui nivel energetic crescut. Este posbil sa treceti pragul medicului, caci mai aveti cate ceva de investigat sau de tratat. Insa cu toate acestea voi va simtiti bine, aveti incredere in corpul vostru si in capacitatea sa de vindecare si reusiti sa va gasiti echilibrul.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

Nativii Pesti traverseaza o perioada plina in planul sanatatii psihice. Va ganditi la situatia voastra de viata, la proiectele in care credeti, la oamenii pe care ii aveti in jur. Practic realizati o analiza foarte atenta a ceea ce sunteti, a ceea ce atrageti, dar si asupra asteptarilor pe care le aveti de la voi.

Sanatatea fizica este buna. Astrele va sustin imunitatea, insa atentie la persoanele cu fond alergic, caci in aceasta perioada se pot declansa alergiile de orice fel. Incercati sa aveti o alimentatie echilibrata si sa faceti mai multa miscare.

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.