Setari Cookie-uri

5 Bauturi TONICE pentru sanatate si frumusete

Va propunem 5 bauturi tonice naturale, cu proprietati terapeutice miraculoase, care echilibreaza organismul si redau functiile organelor.

5 Bauturi TONICE pentru sanatate si frumusete

Kombucha Life Cu Ghimbir Eco/Bio

noni de tahiti Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Ce este Kombucha? O colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultand o bautura carbogazoasa naturala si foarte sanatoasa. Este o sursa ideala de probiotice. Este bogata in grupul de vitamine B, si contine Lactobacillus acidophilus si s. Boulardii, probiotice. S

Se aseamana la gust cu o bautura de cidru, fiind putin acrisoara. Originile bauturii Kombucha vin din jurul anului 250, din China, fiind denumita "elixirul imortalitatii".

Compozitie: infuzie de ceai* (apa filtrata si frunze de ceai verde 2%), zahar*, culturi de kombucha, ghimbir*. Nimic altceva!

Produs certificat ecologic

Citește și:

Suc de noni de tahiti Bio

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Noni Pure Tahiti este un suc organic 100%, fara aditivi, pentru a garanta integritatea acestui fruct remarcabil.

Este obtinut din fructele arborelui Morinda Citrifolia, nativ din Tahiti, unde este folosit din cele mai vechi timpuri in terapia naturista locala si ca bautura traditionala datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce.

Are o compozitie deosebit de bogata, fiind denumit si “regele fructelor”: 18 aminoacizi (ajuta in dezvoltarea musculaturii), minerale (sodiu, potasiu, fier, magneziu).

Ajuta la cresterea poftei de mancare, la scaderea febrei si ameliorarea durerilor de gat, previne inmultirea celulelor cancerigene, ajuta la reglarea glicemiei, poate fi folosit de persoanele supuse unui stres intens, in depresie.

Citește și:

Poate fi utilizat si pe piele, ajutand la tratarea arsurilor si plagilor.

Beautin Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

BEAUTIN COLLAGEN sporeste sanatatea si frumusetea pielii din interior, imbunatateste textura pielii si intareste parul si unghiile, contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, a cartilajelor si a incheieturilor, are proprietati antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.
Este sub forma de peptida ce sporeste absorbtia sa in organism, contine colagen de calitate ridicata din surse naturale de peste.

Colagenul si acidul hialuronic sunt doua substante prezente in mod natural in organism, avand un rol extrem de important in sanatatea pielii, a tesutului conjunctiv si a articulatiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen si acid hialuronic scade in timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a mentine elasticitatea si fermitatea pielii, este necesara consolidarea colagenului si a acidului hialuronic.

Citește și:

BEAUTIN COLLAGEN contine colagen hidrolizat PEPTAN sub forma de peptide, care sunt deja descompuse pana la o dimensiune potrivita in vederea absorbtiei de catre organism, cat si pentru o utilizare mai buna si mai eficienta.

Colagenul din peste reprezinta o sursa naturala pura de colagen, iar studiile au demonstrat faptul ca este mai usor absorbit de catre organism. BEAUTIN COLLAGEN contine colagen hidrolizat PEPTAN din pestele.

Vitaminele A, C, ale complexului B, si zincul, combinate cu colagenul si acidul hialuronic,, sunt concentrate intr-un deosebit complex integrat de frumusete, ce asigura atat elemente nutritive primare, gata de folosire, cat si micronutrienti, ce contribuie la stimularea productiei naturale de colagen de catre organism.
BEAUTIN COLLAGEN din gama myelements
• este in forma lichida pentru ingerare facila
• poate fi administrat in forma existenta sau diluat in jumatate de pahar cu apa
• include un capac cu masura pentru utilizare usoara
• nu lasa gust de peste si este usor absorbabil
• are o aroma de fructe excelenta

Citește și:

Cafea verde robusta macinata

Cafeaua este disponibila pe site-ul Bioportal.ro

Arbustii de Cafea Verde Robusta cresc sub soarele Vietnamului, cel mai mare producator mondial de cafea robusta. Tulpinile pot atinge pana la 8-10 metri, iar boabele rezultate au forma ovala si nuanta asemeni nisipului.Cafeaua Verde Robusta are un gust mai amarui decat sortimentul inrudit, Cafea Verde Arabica.

Soiul Robusta a luat nastere in Etiopia, unde crestea la inceputul secolului XIX drept flora spontana. Era regasita si în Tanzania, Angola. A primit denumirea de Robusta si a inceput sa fie cultivata la inceputul secolului XX, devenind tot mai populara. Clima calda si ploile consistente din Vietnam sunt benefice tulpinilor de cafea, iar recoltele sunt imbelsugate.
Beneficii:

Acidul clorogenic pe care il contine determina accelerarea ritmului de ardere a grasimilor din organism si ofera un plus de vitalitate.

Citește și:

Orz Solubil Cutie Crastan

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Descriere Orz Solubil Cutie Crastan 200g de la SANOVITA
Pe baza de extracte de cereale pudra, poate fi consumata si de copii, caci nu contine cofeina ori substante excitante.

Mod de utilizare: Se prepara din 2-3 lingurite cu orz solubil, la care se adauga apa sau lapte cald, precum si zahar dupa gust.

Se obtine astfel o bautura naturala si gustoasa, fara cofeina ce poate fi servita in orice moment al zilei.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.