Setari Cookie-uri

Dieta INDIANA: slabesti in numai 7 zile

Va propunem o dieta care capata tot mai multe aprecieri in randul celor care se incumeta sa o incerce, o dieta indiana usor de urmat si care dureaza numai 7 zile.

Aceasta dieta este bazata in prima faza pe o disociere drastica si hidratare intensa, apoi se pot reintroduce cateva alimente. Dieta indiana prezinta si un puternic efect detoxifiant pentru care merita urmata.

Estimativ, cu dieta indiana poti pierde intre 2 si 6 kg intr-o saptamana. Nu este indicat sa urmati aceasta dieta pe o perioada mai lunga de timp, insa o puteti relua dupa o pauza de o luna de zile.

Dieta indiana: criterii de baza

In aceasta dieta mancati pe saturate, insa doar anumite alimente, in functie de ziua de dieta in care va aflati. De asemenea este obligatoriu ca in fiecare zi sa beti 10 pahare cu apa sau chiar mai mult daca umblati multi timp prin caldura sau daca faceti efort fizic intens (de exemplu mergeti la clasele de aerobic).

Dieta indiana – ziua 1

In aceasta zi aveti voie sa consumati pe saturate fructe crude, doar fructe. Sunt insa cateva dintre acestea interzise, precum: bananele, pepene rosu, struguri, mango si litchi. Fructele trebuie sa fie proaspete si nu confiate.

Citește și:

Nu uitati sa beti paharele cu apa pana la finalul zilei.

Dieta indiana – ziua 2

In aceasta zi puteti consuma doar legume, in stare proaspata sau fierte. Nu consumati ulei sau condimente si nu adaugati nimic altceva peste legume. Doar acestea si apa sunt permise, poate si foarte putina sare naturala, neiodata. Important este sa variati legumele in aceasta zi, daca se poate sa mancati un minim de 7 legume diferite: un cartof fiert, o salata dintr-o rosie, castravete, patrunjel, ceapa, poate vinete si dovlecei la grill, ardei copti etc.

Dieta indiana – ziua 3

Aceasta i permite un regim combinat intre prima si a doua zi de dieta. Asadar aveti voie sa consumati fructe si legume, cu exceptia cartofilor si a orezului.

Dieta indiana - ziua 4

In aceasta zi veti mentine regimul din ziua precedenta, insa va trebui sa introduceti si bananele, ca sursa importanta de potasiu. Puteti consuma pana la 5 banane in aceasta zi.

Citește și:

Dieta indiana - ziua 5

Este o zi monotona in aceea ce priveste alimentatia, caci puteti consuma doar salata de rosii cu branza. Cat este ziua de lunga va trebui sa suplimentati cu doua pahare aportul de lichide, caci metabolizarea branzeturilor necesita o cantitate mai mare de apa.

Dieta indiana - ziua 6

Aceasta zi seamana foarte mult cu ziua 2 a dietei, insa nu veti putea consuma rosii. Aveti insa liber in a consuma alte legume si verdeturi.

Dieta indiana - ziua 7

Aceasta zi este una de detoxifiere intensa, in care puteti sa consumati doar sucuri si smoothi-uri naturale de fructe si legume crude. Puteti consuma orice cantitate doriti.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.