Setari Cookie-uri

Spune nu cancerului

Numarul cazurilor de cancer este intr-o crestere alarmanta, iar studiile medicale arata ca unu din trei oameni se va imbolnavi de cancer in decursul vietilor lor.

Cartea Spune nu cancerului este disponibila pe site-ul Elefant.ro

alimente si strategii anticancer Numarul cazurilor de cancer este intr-o crestere alarmanta, iar studiile medicale arata ca unu din trei oameni se va imbolnavi de cancer in decursul vietilor lor.

Pana la 39% dintre cele mai frecvente tipuri de cancer (de plamani, san, colon, piele, gura sau gat, esofag, ficat, stomac, prostata, ovarian, testicular, endometrial si de pancreas) pot fi prevenite prin dieta, exercitii fizice si controlul greutatii.

Autorii ne reamintesc ca exista o legatura stransa intre stilul nostru de viata si modul de alimentatie si riscul de a ne imbolnavi de o forma de cancer, oferindu-le, in acelasi timp, sfaturi atat celor care vor sa previna aparitia acestei boli, cat si celor care vor sa stie ce ar trebui sa manance si care sunt suplimentele nutritionale potrivite daca au cancer sau daca vor sa impiedice reaparitia acestuia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.