Setari Cookie-uri

Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale

Osteoporoza inseamna deficit de calciu in oase. Conform medicinei traditionale, este o boala incurabila, avand o componenta genetica. Cancerul apare cand sistemul imunitar este "weekend".

Carte Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale este disponibila pe site-ul Elefant.ro

tratamente naturiste boli incurabile In Vindecarea bolilor incurabile autorul ofera tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina traditionala le-a declarat incurabile, asa-numitele „boli ale civilizatiei “. Osteoporoza inseamna deficit de calciu in oase. Conform medicinei traditionale, este o boala incurabila, avand o componenta genetica. Cancerul apare cand sistemul imunitar este „in weekend”. Remediile propuse in cartea de fata se bazeaza pe tratamentele reusite ale bolii, efectuate de bine-cunoscuti naturopati din intreaga lume. Este prezentata si o teorie controversata privind originea cancerului. Diabetul este de multe ori consecinta unui stres psihologic accentuat. De regula, boala se instaleaza la oamenii cu ficatul slabit sau cu tulburari intestinale grave.

Citește și:

De asemenea, in carte veti gasi remedii pentru numeroase alte boli si afectiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.