Produs publicat in 2013 de Orfeu 79 si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Stephen T. Chang
Pret: 33,94 lei

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

PREZENTARE

Creatorul acestui sistem de miscari este Imparatul Galben, unul din parintii daoismului, stiinta si filosofia vietii si longevitatii. Exercitiile urmaresc dobandirea unei vieti fericite, sanatoase si indelungate, prin utilizarea miscarilor mentale si fizice, pentru a preveni si indrepta orice afectiune, a suprima procesul de imbatranire si a asigura buna functionare a trupului.

Exercitiile Interne au o istorie de succes ce dureaza de sase mii de ani. Dandu-si seama de potentialul de vindecare enorm pe care il poseda, Imparatul Galben atribuie acestui sistem denumirea de „Cea Dintai dintre Terapii“ iar Laozi il numeste „cea mai buna metoda terapeutica de sustinere si prelungire a vietii“.

Exercitiile Interne, vindeca si energizeaza organele interne, cheile tineretii, imunitatii si sanatatii adevarate prin calm, liniste, precizie, naturalete si concentrare interioara. Ele pun accent pe acele miscari pe care trupul le poate realiza in mod natural.

Principiul prevenirii bolilor, reprezinta una din cheile eficacitatii Exercitiilor Interne: daca problemele minore de sanatate nu apar, nu se dezvolta nici cele majore, iar daca problemele majore de sanatate nu apar, atunci nu vom muri. Astfel, obiectivul principal al sistemului Exercitiilor Interne este acela de a-i ajuta pe oameni sa-si prelungeasca viata.

15 cărți audio pe care să le asculți înainte să adormi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: