Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Pentru a vedea ce va rezerva astrele din punct de vedere medical in saptamana 03 - 09 octombrie 2016 consultati urmatorul horoscop.

In orice luna ati fi nascute se poate spune cu siguranta ca mancatul sanatos, exercitiile fizice practicate cu regularitate si o viata fericita, echilibrata pe cat se poate va vor mentine in cea mai buna forma posibila.

Berbec

In acesta saptamana Berbecii vor avea ceva probleme cu sistemul nervos. Este posibil sa simta amorteli sau furnicaturi. Le recomandam acelora care se stiu cu sensibilitati osoase sa nu mai petreaca atat de multe ore in fata calculatorului.

Sfatul astrologului: Luati o gura de aer rece, calmati-va si intorceti-va la munca!

Taur

Venus guverneaza peste Tauri, care in cel mai probabil caz vor avea ceva probleme cu gatul de la o raceala care ii paste din cauza temperaturii schimbatoare si in plus, ar trebui sa-si tina sub control glicemia, deci sa nu mai manance atat de multe dulciuri.

Un nativ adevarat si puternic va sta insa foarte bine cu auzul si nu va avea nici o problema cu dantura, desi va fi sensibil la gripe si raceli.

Citește și:

Sfatul astrologului: Nu mai lua chiar totul in serios, Universul conspira in favoarea ta!

Gemeni

Gemenii sunt condusi de Mercur, care detine suprematia peste partile de corp cu pereche precum mainile, picioarele, urechile, ochii si peste sistemul respirator. Asadar, un nativ slabit va atrage doar banale raceli sau intinderi, pentru ca in rest corpul le este protejat de patronul lor spiritual.


Sfatul astrologului:
Ciuliti-va urechile si destupati-le bine (la propriu – pentru sanatatea fizica si la figurat – pentru cea psihica), deoarece in ziua de astazi pana si peretii au urechi!

Rac

Din punct de vedere emotional Racii sunt ca o bomba cu ceas, extrem de sensibili, gata oricand sa explodeze. Cand incearca sa-si ascunda sentimentele si nu lasa la iveala supararea si nervii sa iasa la suprafata, atunci influenta lunii poate duce chiar la o indigestie.

Citește și:

Sfatul astrologului: Aveti o alimentati echilibrata, bogata in fructe si legume, la care sa adaugati niste proteine si fibre!

Leu

Leii s-ar putea sa aiba mici probleme cu circulatia sanguina. Este sezonul strugurilor, consuma-i din plin pentru ca sunt benefici pentru sange.


Sfatul astrologului
: Nu va enervati!

Fecioara

Fecioarele vor manca mult si bine, dar stomacul lor va avea de suferit mai ales daca nu iau o pastila care sa le ajute digestia.

Au tendinta sa se grabeasca, sa actioneze din impuls si odata ce le-a venit o idee sa nu o mai lase orice-ar fi, chiar daca primesc argumente de altfel foarte convingatoare si bune, iar acest lucru se poate dovedi daunator pentru ele.

Incapatanarea nu a adus nimanui niciodata nimic bun. Daca nu se vor relaxa macar putin, daca nu vor incerca sa-si faca timp in programul lor destul de aglomerat pentru propria persoana, risca sa debuteze in aceasta saptamana tulburari de tranzit.

Citește și:

Sfatul astrologului: Relaxeaza-te, ia-ti doua zile libere, pleaca la munte sau la mare, va fi o schimbare de peisaj draguta!

Balanta

Venus influenteaza rinichii si vezica urinara, drept pentru care este posibil ca Balantele sa se confrunte in aceasta perioada cu o infectie sau niste pietre la rinichi suparatoare.

Balantele sunt de obicei foarte pasionale si tanjesc dupa placere, isi doresc sa primeasca cat mai mult, dar sunt si foarte dornice sa-i faca pe cei din jur fericiti, dar pentru ca au tendinta sa exagereze, in aceasta perioada s-ar putea sa aiba totusi si ceva probleme digestive, influentate de agitatia din jur.

Sfatul astologului: Nu va avantati cu capul inainte la orice straluceste pentru ca este posibil sa ramaneti cu buza umflata!

Scorpion

Din punct de vefere fizic e posibil ca Sagetatorii sa se confrunte cu ceva dereglari menstruale si/sau hormonale.

Citește și:

Este normal deja pentru Scorpioni sa fie gelosi, dar acum vor ajunge pana la limita obsesiei. Nu vor mai avea deloc rabdare si chiar isi vor urmari partenerii peste tot, asta dupa ce evident, le vor fi cautat intai in agende si telefoane. Pluto va face ca negativitatea lor sa creasca si asta sa le influenteze posibilitatile de reproducere din pacate.

Sfatul astrologului: Vedeti-va de treaba voastra! Astfel nu veti supara pe nimeni si va veti feri de necazuri inutile.

Sagetator

Coapsele, soldurile, ficatul si vederea, cel putin una dintre acestea vor deranja nativii acestei zodii in saptamana de fata si asta chiar daca beneficiaza de protectia lui Jupiter. Problemele de sanatate se vor invarti undeva in zona vedere incetosata, dureri de spate si nevoia de o cura detoxifianta.

Sfatul astrologului: Urmati urgent o cura detoxifianta, pentru ca odata cu inceperea sezonului rece va fi mai greu!

Citește și:

Capricorn

Capricornii sunt ambitiosi si determinati, dar aceste caracteristici se pot traduce usor prin incapatanare, care daca se manifesta tocmai acum in situatii precum escaladatul unui perete sau urcatul pe o scara neasigurata pentru a pune nu stiu ce perdea este posibil sa se soldeze cu un accident care sa slabeasca genunchii.

Sfatul astrologului: Aveti grija la inaltimi!

Varsator

Daca Varsatorii nu isi vor lua cat de curand macar cateva zile libere exista riscul sa se suprasolicite. Aceasta graba a lor poate duce in timp la un sindrom de burn-out.


Sfatul astrologului
: Este mai bine sa preveniti decat sa tratati!

Pesti

Sistemul imunitar al nativului din Pesti va fi slabit din cauza oboselii acumulate, ceea ce il va face vulnerabil la o serie de imbolnaviri usoare, nimic de care sa se sperie insa, mai ales daca sunt vaccinati la zi.

Citește și:


Sfatul astrologului:
Evitati locurile aglomerate unde aveti toate sansele sa prindeti cateva viroze!

Foto prima pagina: Rawpixel.com / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.