Setari Cookie-uri

Cele 8 super-puteri ale femeilor

In cazul in care nu ti-ai dat seama pana acum, ai si cele opt super puteri descrise mai jos.

Copyright interior si prima pagina: Sergey Nivens / Shutterstock

Undeva, candva, am citit ca femeia este poezie in miscare. Fiecare dintre nou este unica si are o frumusete aparte, vizibila atunci cand iubim, cand suntem conectate la feminitatea noastra si avem incredere in noi. In cazul in care nu ti-ai dat seama pana acum, ai si cele opt super puteri descrise mai jos.

1. Detector de mincinosi

Femeile pot detecta un mincinos doar uitandu-se la fata lui. Un studiu, realizat de o universitate din Australia, a solicitat unui numar de treizeci si patru femei sa se uite la mai multe fotografii cu chipuri umane si sa-i identifice pe trisori. Rata de succes a fost de 62%.

2. Vedere excelenta

Femeile pot sesiza diferentele subtile dintre culori mai bine decat barbatii. Omul de stiinta Israel Abramovhas crede ca femeile au dezvoltat aceasta abilitate deoarece in era preistorica ele alegeau plantele pe care urmau sa le mananc iar barbatii mergeau a vanatoare.

Citește și:

3. Greata vindecatoare

Desi femeile gravide isi doresc sa nu fi suferit de greturi matinale, acestea sunt, de fapt, un lucru bun. Greturile matinale protejeaza mama si copilul de parazitii care se gasesc in carne. Greturile matinale sunt mai des intalnite la inceputul sarcinii si dispar ulterior.

4. Super sistem imunitar

Femeile auun sistem imunitar mai puternic decat barbatii. Acest lucru a fost pus pe seama diferentelor biologice semnificative dintre sexe.

5. Lacrimi magice

Atunci cand o femeie plange in fata unui barbat, nivelul testosteronului acestuia si implicit dorinta sexuala scad. Evolutuonistii spun ca aceasta se datoreaza faptului ca o femeie este mai emotionala in timpul perioadei in care este mai putin fertila. Prin urmare, deloc interesanta pentru barbat deoarece nu se afla in perioada in care se poate reproduce.

Citește și:

6. Super intuitive

Desi atat barbatii cat si femeile au intutie, femeile sunt in contact cu aceasta super putere a fiintei noastre. Femeile pur si simplu stiu lucruri, fara sa poata explica de ce.

7. Simtul pericolului

Un studiu realizat intr-o universitate japoneza pe un esantion de femei, le-a cerut acestora sa descopere serpi ascunsi in fotografii. Rezultatele au fost uimitoare in sepcial in cazul femeilor aflatein perioada de post ovulatie, cand exista o cantitate mai mare de progesteron si cortizol in organism.

8. Atentie distributiva

Este oficial: femeile sunt mai bune la multitasking decat barbatii. Un studiu efectuat in Marea Britanie a demonstrat ca femeile sunt mai rapide si mai metodice decat barbatii in indeplinirea sarcinilor. \

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.