Setari Cookie-uri

Feng Shui: Cum sa-ti construiesti caseta magica de sub pat

Sistemul Feng Shui recomanda sa nu pui nimic sub pat. Spatiul trebuie sa fie liber si curat. Exista totusi o exceptie.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: Falcon Eyes / Shutterstock

Expertii spun ca atunci cand dormim sau stam intinse in pat, mintea noastra subconstienta este deschis si absoarbe mai multa energie. Acesta este principalul motiv pentru care sistemul Feng Shui foarte recomanda sa nu pui nimic sub pat. Spatiul trebuie sa fie liber si curat. Exista totusi o exceptie.

Este vorba de asa numita "Caseta a comorilor", care ne poate sprijini in atingerea scopurilor noastre. "Caseta" este un instrument specific Feng Shui.

Calitatea cutiei este extrem de importanta deoarece aceasta genereaza o vibratie energetica mai mare sau mai mica. O cutie cu un capac solid va genera o energie mai stabila si mai sigura. O cutie deschisa va contine un tip de energie mai deschisa. Ambele sunt la fel de bune - totul depinde de ceea ce doresti sa obtii. Tipul de material este important. Lemnul tine de elementul pamant si detine energia de activitate si de crestere. O cutie din aur (sau suflata), argint sau impodobita cu pietre, va creste sentimentul de bogatie. Ceramica sugereaza puterea de atentie si ingrijire.

Citește și:

Inainte de a pune ceva in cutie, ar trebui sa te intrebi ce anume te-ar face cu adevarat fericita? Idee este sa gasesti elemente care iti pot stimula momentele fericite, pe care doresti sa le atragi in viata. Acest lucru inseamna ca ar trebui sa pui obiecte care vor incuraja o anumita dorinta pe care o doresti indeplinita.

Daca doresti abundenta si bani, pune in caseta bancnote, bijuterii de aur, monede de aur, cristale. Evita monedele.

Daca doresti sa atragi iubire, pune in caseta arome naturale, lumanari rosii, creme parfumate si uleiuri esentiale.

Vei simti impactul energiei "Casetei comorilor" in cel mai scurt timp. Asta inseamna ca esti alimentata in mod direct de energia din interiorul casetei, precum fatul hranit de mama prin cordonul ombilical.

Un lucru important de retinut este faptul ca obiectele din "Caseta comorilor" ar trebui sa fie revizuite si actualizate la fiecare trei luni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.