Setari Cookie-uri

De ce nu reusesc 89% dintre fumatori sa se lase de fumat?

89% dintre fum縟ori vor sa se lase de fumat, iar principalul motiv al tentativelor esuate este lipsa de ajutor

Sensiblu lanseaz o campanie anti-fumat, oferind pacienilor s緤 consiliere specializat. Conform unui studiu cantitativ, realizat in iunie 2007, 89% dintre fum縟ori doresc s se lase de fumat.

Romanii sunt pe primul loc in Europa Central コi de Est in ceea ce priveコte num縒ul incerc縒ilor eコuate de a se l縱a de fumat. Motivul acestor tentative il constituie cel mai frecvent lipsa de ajutor competent.

Primul pas pe care il poate face un fum縟or care doreコte s renune la acest viciu este s vin in farmaciile Sensiblu in perioada februarie-martie pentru a beneficia de preurile speciale ale produselor Nicorette, plasturi コi gum de mestecat. Farmaciコtii Sensiblu din toat ara au participat la traininguri specializate in vederea unei consilieri profesioniste a fum縟orilor.

“In calitate de lider pe piaa de retail farmaceutic din Romania, Sensiblu are datoria de a oferi pacienilor o cale spre o via s縅縟oas, un sprijin コi cele mai potrivite resurse pentru a-コi p縱tra starea de bine. In Romania sunt in jur de 6 milioane de fum縟ori, dintre care foarte muli au incercat de cateva ori s se lase de fumat dar au eコuat. Pentru aceコtia am preg縟it preuri speciale la produsele adjuvante in terapia pentru renunarea la fumat コi am investit in preg縟irea farmacistilor pentru a oferi cele mai bune sfaturi,” spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.

Campania “Las-te de fumat! Sensiblu te ajut!” s-a lansat pe 25 ianuarie, in toate cele 216 farmacii din ar コi se va desf羲ura pan in luna martie. Aceasta face parte dintr-o serie de aciuni care sub indemnul “Renaコte-te!”, vor veni in ajutorul pacienilor, farmaciコtii oferind sfaturi コi consiliere profesionist pentru un stil de via s縅縟os.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.