Sensiblu lanseazŃ o campanie anti-fumat, oferind pacien■ilor sŃi consiliere specializatŃ. Conform unui studiu cantitativ, realizat in iunie 2007, 89% dintre fumŃtori doresc sŃ se lase de fumat.

Ce se intampla in corpul tau cand renunti la fumat?

Romanii sunt pe primul loc in Europa CentralŃ ║i de Est in ceea ce prive║te numŃrul incercŃrilor e║uate de a se lŃsa de fumat. Motivul acestor tentative il constituie cel mai frecvent lipsa de ajutor competent.

Primul pas pe care il poate face un fumŃtor care dore║te sŃ renun■e la acest viciu este sŃ vinŃ in farmaciile Sensiblu in perioada februarie-martie pentru a beneficia de pre■urile speciale ale produselor Nicorette, plasturi ║i gumŃ de mestecat. Farmaci║tii Sensiblu din toatŃ ■ara au participat la traininguri specializate in vederea unei consilieri profesioniste a fumŃtorilor.

“In calitate de lider pe pia■a de retail farmaceutic din Romania, Sensiblu are datoria de a oferi pacien■ilor o cale spre o via■Ń sŃnŃtoasŃ, un sprijin ║i cele mai potrivite resurse pentru a-║i pŃstra starea de bine. In Romania sunt in jur de 6 milioane de fumŃtori, dintre care foarte mul■i au incercat de cateva ori sŃ se lase de fumat dar au e║uat. Pentru ace║tia am pregŃtit pre■uri speciale la produsele adjuvante in terapia pentru renun■area la fumat ║i am investit in pregŃtirea farmacistilor pentru a oferi cele mai bune sfaturi,” spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.

Campania “LasŃ-te de fumat! Sensiblu te ajutŃ!” s-a lansat pe 25 ianuarie, in toate cele 216 farmacii din ■arŃ ║i se va desfŃ║ura panŃ in luna martie. Aceasta face parte dintr-o serie de ac■iuni care sub indemnul “Rena║te-te!”, vor veni in ajutorul pacien■ilor, farmaci║tii oferind sfaturi ║i consiliere profesionistŃ pentru un stil de via■Ń sŃnŃtos.

VIDEO: Ce se intampla in corpul tau cand fumezi o singura tigara
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: