Setari Cookie-uri

Cele 7 legi cardinale ale Vietii

Accepta aceste 7 legi si schimba-ti viata!

Sursa: Garbo.ro

1. Fa pace cu trecutul tau

Nu lasa trecutul sa iti distruga prezentul. Traieste mai mult in prezent, nu te atasa de amintirile si povestea trecutului, iarta! Ca sa reusim acest lucru, uneori este de ajutor si un psiholog. :)

2. Inceteaza sa te gandesti atat de mult, sa hiper-analizezi, sa critici situatiile prin care treci!

Este O.K sa acceptam ca nu putem avea toate raspunsurile. Este O.K. sa acceptam desfasurarea vietii exact asa cum este. “Viata iti va da orice experienta care sa te ajute in dezvoltarea ta interioara spre constientizare. Cum stii ca aceasta este experienta de care ai nevoie? Este experienta pe care o traiesti in acest moment.”Eckhart Tolle

Cele 7 legi cardinale ale Vietii

Foto: Shutterstock.com; mare, femeie, apus

Foto: Shutterstock.com; femeie, viata

3. Ceea ce cred altii despre tine ii priveste doar pe ei!

Nu lasa sa te afecteze proiectiile pe care ceilalti le au in legatura cu tine. Oricat de mult ti-ai dori sa ii multumesti pe toti, nu vei reusi niciodata. Poate si aceasta idee te poate ajuta: Aminteste-ti ca nici Iisus nu a fost iubit de toata lumea. Fii tu. Ai incredere in tine, in abilitatile tale, in tot ceea ce esti!

Citește și:

Iti recomandam si: 27 de lectii de viata de la Eckhart Tolle

4. Nu uita: Timpul vindeca, totul trece.

Din nou, bucura-te de prezent, fii constient/a ca totul trece si ca din fiecare incercare, buna sau rea tu vei iesi mereu cu capul sus.

Era odata un rege foarte bogat care a chemat la curtea sa un mare invatat Zen. I-a spus ca ii va oferi toate averile din lume, daca il va invata taina aceasta a acceptarii. Invatatul nu a acceptat averile daruite de rege, in schimb l-a ajutat darunindu-i un inel pe care era gravat “Si aceasta va trece”, astfel incat regele putea sa isi aminteasca tot timpul aceasta constanta universala, eliberandu-se de tensiuni si dureri.

Cele 7 legi cardinale ale Vietii

Foto: Shutterstock.com; clepsidra, timp

5. Nimeni nu este responsabil pentru fericirea ta!

Descopera acest adevar fundamental si vei gasi fericirea in fiecare clipa. Atunci cand ne asumam alegerile pe care le facem, viata noastra si ceea ce suntem si cand stim ca noi suntem primii care ne putem oferi tot ceea ce ne dorim, inclusiv apreciere si ganduri bune, realizam ca nimeni din exterior nu ar trebui sa fie responsabil pentru fericirea noastra.[...] Citeste continuarea pe Garbo

Citește și:

Iti recomandam si: Charlie Chaplin: 21 de citate inspirationale despre viata CARE MI-AU TOPIT INIMA!

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.