Setari Cookie-uri

5 Carti care te vor RELAXA fantastic

Stresul este unul din marii nostri dusmani de zi cu zi, de aceea va recomandam 5 carti care va vor relaxa incredibil si totodata care va ajuta sa va redobanditi starea de bine.

Gradina secreta. Carte de colorat si activitati antistres

Cartea Gradina Secreta este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Bine ai venit in lumea gradinilor secrete!

Hoinareste prin Gradina secreta creata cu ajutorul ilustratiilor impodobite cu minunate detalii in tus – toate asteapta sa fie aduse la viata prin intermediul culorilor. Acestea ascund tot felul de mici creaturi, nerabdatoare sa fie descoperite. Si vei gasi colturi de gradina pe care va trebui sa le completezi desenandu-le.

Carti de relaxare si autodezvoltare: Arta simplitatii

Cartea ARTA SIMPLITATII este disponibila pe site-ul Okian.ro

Dominique Loreau, eseista franceza, traieste de peste treizeci de ani in Japonia. A devenit cunoscuta in intreaga lume odata cu bestsellerul sau Arta simplitatii, vandut in sute de mii de exemplare. Dominique Loreau va propune o subtila alianta a eticii cu estetica, inspirata din filosofiile orientale, o apologie a simplitatii, care nu inseamna, in ruptul capului, simplificare. „Spatiu, lumina si ordine, iata de ce are nevoie omul ca sa traiasca, pe langa o farfurie cu mancare si un pat.“ - Le Corbusier „De ziua mea, oferiti-mi, va rog, un singur, suplu si frumos pahar pentru sampanie – Baccarat sau Lalique.

Citește și:

arta simplitatii carte

Nu vreau nici sa am lucruri multe, nici sa raspund de ele. Nu vreau decat sa am tot ce-mi trebuie, atunci cand imi trebuie ceva. Multumeste-te sa iti alegi un frumos sirag de perle si spune-le prietenilor ca nu iti doresti cadouri care sa traiasca mai mult decat o sticla de Taittinger sau un buchet de trandafiri mov. Nu, nu vreau obiecte, vreau doar momente.“ - Actrita americana Materialism si minimalism Excesul de materialism Avantajul minimalismului Etica si estetica intre altruism si solitudine „Parfumurile, culorile si sunetele se intrepatrund.“ - Baudelaire „Niciodata nu e prea tarziu ca sa nu faci nimic.“ - Confucius „Cand o femeie se simte perfect imbracata, poate sa uite de ea. Este ceea ce se cheama farmec. Cu cat veti uita de voi, cu atat veti avea mai mult farmec.“ - Scott Fitzgerald „Un om este bogat in lucruri de care se poate dispensa.“ - David Toreau Walden „incetati sa mai vorbiti. incetati sa mai ganditi. si nu va mai exista nimic de neinteles.“ - Proverb budist

Citește și:

Oceanul disparut. Carte de colorat si activitati antistres

Cartea OCEANUL DISPARUT este disponibila pe site-ul Elefant.ro

http://www.elefant.ro/carti/lecturi-motivationale/dezvoltare-personala/oceanul-disparut-carte-de-colorat-si-activitati-antistres-273296.html

Design yourself. Regandeste modul in care traiesti, iubesti, muncesti si te joci

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Interesanta si provocatoare, cartea nu va va lasa indiferenti. Tonul categoric al recomandarilor si siguranta cu care autorul isi sustine teoria despre viata si stil de viata captiveaza si intriga.
Daca nu veti subscrie convingerilor lui Karim, veti zabovi negresit asupra problemelor pe care le ridica, de la cum sa-ti pregatesti bagajul, cum sa-ti ingrijesti tenul si cum sa-ti mobilezi casa, la cum sa iti traiesti viata sociala, sau sa comunici in dragoste.

Este perspectiva unui designer asupra vietii de zi cu zi, asupra detaliilor care alcatuiesc rutina si pe care le puteti analiza si adapta personalitatii proprii, dand acea nota de stil si pasiune care sa va plaseze mereu in prezent. Sunt concluzii si sfaturi care ar trebui „sa va inspire sa deveniti cea mai buna creatie a voastra“, fiindca autorul crede ca Interesanta si provocatoare, cartea nu va va lasa indiferenti. Tonul categoric al recomandarilor si siguranta cu care autorul isi sustine teoria despre viata si stil de viata captiveaza si intriga.

Citește și:

Daca nu veti subscrie convingerilor lui Karim, veti zabovi negresit asupra problemelor pe care le ridica, de la cum sa-ti pregatesti bagajul, cum sa-ti ingrijesti tenul si cum sa-ti mobilezi casa, la cum sa iti traiesti viata sociala, sau sa comunici in dragoste.

Este perspectiva unui designer asupra vietii de zi cu zi, asupra detaliilor care alcatuiesc rutina si pe care le puteti analiza si adapta personalitatii proprii, dand acea nota de stil si pasiune care sa va plaseze mereu in prezent. Sunt concluzii si sfaturi care ar trebui “sa va inspire sa deveniti cea mai buna creatie a voastra”, fiindca autorul crede ca “oamenii sunt pe pamant pentru a crea”.

Cu viziunea, creativitatea si simtul practic al unui designer, Karim ofera, in capitole concise, la obiect, un set complet de sugestii pentru viata ta:Interesanta si provocatoare, cartea nu va va lasa indiferenti. Tonul categoric al recomandarilor si siguranta cu care autorul isi sustine teoria despre viata si stil de viata captiveaza si intriga.

Citește și:

Daca nu veti subscrie convingerilor lui Karim, veti zabovi negresit asupra problemelor pe care le ridica, de la cum sa-ti pregatesti bagajul, cum sa-ti ingrijesti tenul si cum sa-ti mobilezi casa, la cum sa iti traiesti viata sociala, sau sa comunici in dragoste.

Este perspectiva unui designer asupra vietii de zi cu zi, asupra detaliilor care alcatuiesc rutina si pe care le puteti analiza si adapta personalitatii proprii, dand acea nota de stil si pasiune care sa va plaseze mereu in prezent. Sunt concluzii si sfaturi care ar trebui “sa va inspire sa deveniti cea mai buna creatie a voastra”, fiindca autorul crede ca „oamenii sunt pe pamant pentru a crea”.

Arta esentei

Cartea ARTA ESENTEI este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Dupa succesul volumului „Arta simplitatii“, vandut in sute de mii de exemplare, Dominique Loreau ne propune o noua lectie de viata, un elogiu la adresa esentei simplitatii, adevarata arta de a trai rafinat. O carte-cult, care promite si nu intarzie sa daruiasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.