Setari Cookie-uri

Top 7 cristale care ajuta in vindecare

Vibratia pozitiva a cristalelor ne poate ajuta sa ne echilibram starea generala de bine iar acest lucru era cunoscut inca din vechi timpuri. Descopera proprietatile cristalelor pentru buna-starea intregului organism:

Sursa: Garbo.ro

Cele 7 cristale care ajuta vindecarea trupului, mintii si spiritului

1. Peruzeaua ajuta vindecarii sufletesti

Peruzeaua sau turcoazul este maestrul vindecarii. Se crede ca este legatura energetica dintre Pamant si Cer. Inca din vechi timpuri aceasta piatra a fost apreciata si recunoscuta pentru proprietatile sale si in acelasi timp a fost folosita ca un talisman care aduce noroc si protejeaza. Se crede ca prin interediul turcoazului, vindecarea este de 100 de ori mai rapida! Peruzeaua este o piatra a comunicarii si te ajuta sa iti rostesti adevarul, pornind de la cea mai adanca sursa a iubirii.

2. Piatra sangelui (heliotrop)

In vremurile antice, heliotropul era purtata ca amuleta cu scopul purificarii sangelui. Atunci cand sangele nostru este sanatos, viata noastra este sanatoasa. Acest cristal este un energizant puternic. Iti creste nivelul de vibratie si ajuta circulatiei sangelui. Te ajuta sa depasesti starea de moliciune, sa inlaturi gandurile negative si indoielile. Te ajuta sa iti cresti entuziasmul si sa iti mentii o stare emotionala pozitiva.

Citește și:

Foto: Pixabay

3. Cuart fumuriu – transforma energia negativa

Cuartul fumuriu transforma energia negativa si se comporta ca un scut impotriva energiei nedorite. Te ajuta sa te rupi de patternurile (sabloane) negative si sistemele de credinta care te tin pe loc si te fac sa suferi. Te ajuta sa te eliberezi de blocajele energetice din corp. Odata ce reusesti sa cureti vibratia energetica a trecutului, reusesti sa iti schimbi realitatea printr-un nivel diferit de vibratie pe care il poti accesa.

4. Cuartul roz – potenteaza dragostea neconditionata

Cuartul roz poarta energia dragostei neconditionate care ne ajuta sa ne deschidem si sa curatam energia inimii. Incurajeaza iertarea celorlalti si cel mai important, iertarea fata de noi insine. Secretul descoperirii dragostei adevarate si vindecatoare este sa te iubesti pe tine insuti. Iar cuartul roz te poate ajuta in acest sens datorita energiei pe care o emana – iubire neconditionata, iubire si compasiune. Citeste continuarea articolului pe Garbo >>

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.