Setari Cookie-uri

Oamenii sunt in esenta buni! Invata sa-ti ghidezi viata dupa legea iubirii!

In ciuda haosului, urii si violentei aratate de canalele mass-media, in fiecare clipa numerosi oameni de pe aceasta planeta fac acte de iubire pentru semenii lor.

Neale Donald Walsch scria in urma cu ceva vreme ca fiecare alegere pe care o facem in viata se bazeaza pe frica sau iubire. Tony Robbins vorbeste despre placere sau frica. Oamenii prefera sa depuna efort pentru a pastra ceea ce au decat pentru a obtine altceva, mai bun sau mai important, de care nu sunt insa siguri. Alegerea iti apartine si iti sta la dispozitie in fiecare clipa.

Oricat de ciudat ar parea, iubirea este starea noastra naturala de a fi in Univers.

In ciuda haosului, urii si violentei aratate de canalele mass-media, in fiecare clipa numerosi oameni de pe aceasta planeta fac acte de iubire pentru semenii lor. Presa irlandeza a semnalat recent o poveste care ii implica pe locuitorii orasului Dublin. Un tanar australian a economisit bani mai multe luni de zile pentru a calatori in Europa. De indata ce a ajuns in capitala Irlandei, a avut probleme de sanatate. Doctorii au descoperit ca are leucemie. Pana la sosirea tatalui sau, membru al politiei australiene, politia irlandeza, Gardai, a avut grija ca baiatul sa fie bine ingrijit si sa isi pastreze optimismul. Iar patroana hotelului i-a pus camera la dispozitie atat cat are nevoie, in mod gratuit.

Citește și:

via GIPHY

Daca te vei gandi la Maica Theresa, Mahatma Ghandi, Oskar Schindler pentru a da doar cateva minute, vei constata ca oamenii sunt in esenta buni. Asa cum spunea Geshe Michael Roach cunoscut sub numele de calugarul milionar, in sufletul fiecaruia dintre noi se ascunde un Superman care isi doreste sa ii salveze pe ceilalti oameni.

Oricat de mult s-ar stradui ceilalti insa, salvarea vine din noi, odata cu renuntarea la frica si a celorlalti membrii ai familiei - anxietate, griji, temeri. Daca iubirea este o stare naturala, frica este una invatata. Ca orice invat, are si dezvat. Important este sa nu mai pleci urechea la ceea ce spun ceilalti, la stirile alarmiste si sa intri in contact cu fiinta ta interioara. Sunt convinsa ca vei aminti de situatii care, desi aparent fara iesire, s-au rezolvat ca prin minune. Un alt pas este acela de a face in fiecare zi un lucru de care iti este teama. Vei constata ca lucrurile nu sunt atat de negre pe cat pareau si, cel mai important, ca dispui de resurse uimitoare de putere interioara. De cele mai multe ori, gandurile pe care ni le facem despre o anumita situatie sunt mai inspaimantatoare decat situatia in sine.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Zsolt Biczo / Shutterstock

Sa iti mai spun ca frica are un impact negativ asupra starii tare de bine? Corpul tau se afla intr-o permanenta stare de alerta si intreaga ta fiinta se contracta, Energia si creativitatea ta se afla la cote minime.

Aminteste-ti acum cum te simti atunci cand iubesti. Prietenele iti spun ca radiezi. Ai o multime de idei si pofta de viata. Si totul merge ca pe roate. Gandeste-te ca te poti simti astfel in fiecare clipa. Important este sa iei o decizie. Si sa nu uiti ca totul incepe cu iubirea de sine.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.