Setari Cookie-uri

Cum m-am vindecat de nefericire

O carte care nu spune cititorilor cum sa isi schimbe viata, ci le ofera instrumentele necesare luarii propriilor decizii pentru o viata mai buna.

Produs publicat in 2015 de Sian Books si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Gigi Ghinea
Pret: 21,39 lei

PREZENTARE

O carte care nu spune cititorilor cum sa isi schimbe viata, ci le ofera instrumentele necesare luarii propriilor decizii pentru o viata mai buna. Prin puterea exemplului personal, autoarea insufla curaj si inspiratie celor care parcurg paginile volumului Cum m-am vindecat nefericire; fie ca este vorba despre ideea crearii celor doua caiete – unul in care sa noteze in fiecare zi evenimentele pozitive si unul in care sa scrie despre problemele intalnite –, fie ca este vorba despre impartasirea propriei experiente a drumului spre fericire, Gigi Ghinea se apropie de cititor si ii demonstreaza acestuia ca puterea de schimbare si puterea de a fi fericit se afla in mainile sale.

„Decizia de a te vindeca e adeseori luata de unul singur, insa nimeni nu trebuie sa se vindece singur, in cele din urma. Vindecarea este mult mai profunda atunci cand esti martorul vindecarii altora. Atunci cand isi privesc durerea in fata, oamenii se simt egali. Atunci cand durerea este recunoscuta, oamenii invata sa spuna adevarul despre experienta lor.“ - Gigi Ghinea

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.