Setari Cookie-uri

Mindfulness: Legea atractiei explicata

Gaugain a lasat Parisul pentru Tahiti si a creat opere nemuritoare. Avea 47 de ani. Tina Turner a devenit celebra ca artist solo la 44 de ani.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

In fiecare secunda avem cel putin un motiv de recunostinta. Pornind de la confortul vietii moderne, la faptul ca in orice clipa avem posibilitatea de a alege. Putem alege felul in care ne raportam la o situatie sau putem alege sa o luam de la capat.

Nu sunt vorbe mari. Istoria abunda de oameni care si-au luat soarta in maini, s-au scuturat de scuze si au pornit in cautarea visului lui. Gaugain a lasat Parisul pentru Tahiti si a creat opere nemuritoare. Avea 47 de ani. Tina Turner a devenit celebra ca artist solo la 44 de ani. Exemplele pot continua.

Copyright foto interior si prima pagina: PANIGALE / Shutterstock

Citește și:

Atata vreme cat nu suntem recunoscatori pentru ceea ce avem, pentru sanatatea noastra, pentru oamenii din viata noastra, este dificil sa atragem in viata noastra mai mult bine. Este ca si cum am dori sa vedem pe intuneric. In cele mai nefericite si grele circumstante, recunostiinta este lumina care ne ghideaza spre iesirea a carei existenta nici nu o banuiam. Chiar si atunci cand nu mai avem nimic, ne avem pe noi. Talentul nostru, inteligenta noastra, puterea de a crea. Acestea merita recunostiinta noastra. Chiar si atunci cand apar probleme de sanatate, avem sprijinul medicilor si al corpului nostru care stie sa se vindece. Si acestea merita recunostiinta noastra. Chiar si atunci cand o relatie se sfarseste, avem amintirile frumoase. Toate clipele in care ne-am simtit in al noualea cer.

Marele secret al recunostiintei este capacitatea sa de a ne elibera de tot ceea ce inseamna emotii negative. Acolo unde vedeam lipsa, vom vedea bogatie. Ceea ce ni se pare napasta, se transforma in binecuvantare. Intrebarile isi vor gasi raspuns.

Citește și:

Recunostiinta te obliga sa faci un inventar al vietii tale si sa tii seama de tot ceea ce este minunat. Iti pune un zambet pe fata, ba uneori lacrimi de bucurie in ochi si un nod in gat. Te face sa te simti minunat. Sa radiezi, cum se spune. Te face frumoasa.

Si-apoi minune, motivele de recunostiinta se dubleaza. Apoi se tripleaza. Si tot asa. Acesta este rezultatul legii atractiei despre care ti-am povestit si noi. Vorba romaneasca din batrani "ce culegi, aia semeni" o ilustreaza perfect. Cu cat vei acorda mai mare atentie si recunostinta asuprea aspectelor pozitive din viata ta, cu atat mai multe vei atrage spre tine.

In incheiere, iti propunem un exercitiu de recunostinta cu care sa iti incepi si sa iti inchei ziua. Dimineata, de indata ce te trezesti, in loc sa butonezi telefonul, gandeste-te la trei motive de recunostinta legate de viata ta. Seara, cand te bagi in pat, fa acelasi lucru. Raporteaza-te insa la intamplarile de peste zi. Efectele nu vor intarzia sa apara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.