Setari Cookie-uri

Cele mai importante 5 adevaruri despre IUBIRE

De indata ce ne acordam la frecventa iubirii, ne conectam la starea noastra naturala de a fi in Univers, la iubire.

adevaruri despre iubire

Copyright foto interior si prima pagina: sivilla / Shutterstock

Viata noastra se imbuntateste pe toate planurile, de la familie la prieteni, de la bani la cariera, de la timp liber la sanatate. Ne simtim inspirate, pline de energie, entuziaste, gata sa cucerim lumea. Pe de alta parte, suntem linistite si impacate pentru ca stim ca, in sfarsit, ne-am gasit drumul.

Iata cele mai importante cinci adevaruri despre iubire la care ipoate nu te-ai gandit pana acum.

1. Iubirea este neconditionata. Cineva care promite sa te iubeasca sau sa te iubeasca mai mult intr-o buna zi, daca te vei comporta intr-un anumit fel, nu te iubeste. Iubirea iti da aripi, iti ofera in loc sa iti ia si este fericita, pur si simplu, ca exista pentru tine. Aminteste-ti lucurile astea data viitoare cand partenerul sau o persoana care ti-e draga va incerca sa negocieze cu tine o felie de iubire.

Citește și:

2. Iubirea este inaltatoare. Uita de drame, povesti triste, nefericire. Acestea sunt porduse ale egoului, atasamentului, obsesiei, ale unui gol interior pe care incercam sa ni-l umplem cu celalalt. Iubirea este cea mai inalta vibratie din Univers. Atunci cand esti acordata la frecventa iubirii, te simti creativa, vesela, plina de compasiune.

3. Iubirea de sine este obligatorie pentru a putea primi si darui iubire si a avea relatii fericite. Incercarea de a iubi alti oameni atunci cand nu te iubesti este ca si cum ai vrea sa uzi o planta cu ocana goala.

4. Cu cat mai multa iubire oferi, cu atat mai multa primesti. Nu este vorba de o rasplata ci de felul in care functioneaza Universul. Legea universala a atractiei afirma ca primim ceea ce oferim, ca atragem ceea ce suntem. Daca iti doresti o viata de plina de iubire, atunci umple-ti inima cu iubire si las-o sa se reverse.

Citește și:

5. Iubirea este singurul atidot impotriva fricii. Atunci cand inlocuiesti iluzia fricii cu adevarul iubirii, reusesti sa traiesti viata pe care o visezi. Abia cand alegi iubirea in mod constient, iti poti da seama de talentul si potentialul, dincolo de ceea ce ai crezut pana atunci sau de ceea ce spune lumea.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.