Setari Cookie-uri

3 modalitati simple pentru a te conecta cu intuitia ta

Multi oameni cred ca doar o mana de noi au abilitati psihice. De fapt, noi toti avem o capacitate psihica built-in: intuitia noastra.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: Chernishev Maksim / Shutterstock

Inca de pe la inceputul anului, am inceput sa vad secvente numerice pe ceasul telefonului mobil. Nu trece zi fara sa vad 11: 11 sau 23:23 sau alte combinatii de cifre. Imobilul in care locuiesc are doua scari care comunica intre ele. De cele mai multe ori, stiu la care sa merg pentru a gasi liftul la parter. Inca un exmplu ar fi legat de parcarea unei sali de fitness. Desi se specificase faptul ca aceasta va fi inchisa incepand cu o anumita zi, pur si simplu am stiut ca acest lucru nu se va intampla. Am ajuns la sala si am gasit parcarea deschisa.

Citește și:

Toate acestea au legatura cu o facultate pe care o avem atat noi femeile, cat si barbatii: intuitia. Daca intr-un articol precedent am scris despre diferenta dintre intutie si frica, astazi iti propun trei modalitati simple pentru a-ti intari aceasta abilitate atat de utila.

Multi oameni cred ca doar o mana de noi au abilitati psihice. De fapt, noi toti avem o capacitate psihica built-in: intuitia noastra. Cu un pic de practica, puteti intari conexiunea aveti cu intuitia ta si vin sa se bazeze intr-adevar pe ea.

1. Intreaba-ti inima: Atunci cand nu esti sigura cum sa procedezi intr-o situatie, intreaba-ti inima!

O situatie care iti este benefica va genera o stare de bucurie si usurare pe cand una care nu iti foloseste va provoca tensiune sau chiar un nod in stomac. . Comunicarea cu inima este oarecum asemanatoare unei meditatii. Stai relaxata, respira profund, coboara in inima si pune intrebarea. Raspunsul nu va intarzia sa apara. De fiecare data cand mi-am ascultat inima, lucrurile au mers ca pe roate.

Citește și:

2. Fii atenta la semne:

De exemplu, daca te afli in mijlocul unei conversatii care incepe sa devina tensionata, priveste in jur si fi atenta la ce vezi. Poate vezi culoarea rosie a unui semafor sau un semn de stop sau unul precum "atentie sporita", semn ca intuitia te incurajeaza sa te opresti sau sa continui cu precautie.

Acest tip de semne, in astfel de situatii, sunt plasate in raza vizuala cu un motiv.

3. Alege-ti talismanele"norocoase": Un alt mod similar de a comunica cu intuitia ta este sa iti alegi unul sau mai multe talismane norocoase.

Poate ca iti place trifoiul cu patru foi, fluturii sau o anumita marca de masina. Inchide ochii si cere-i intuitiei tale sa iti arate aceste talismane atunci cand esti pe calea cea buna. Ori de cate ori vei vedea aceste talismane norocoase, vei stii ca Universul te sustine in ceea ce faci si ca alegerile tale sunt benefice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.