Setari Cookie-uri

6 moduri de a atrage oamenii potriviti

Oamenii tind sa graviteze in jurul persoanelor pe care le percep ca fiind bune, autentice, pozitive si care stiu sa asculte.

Copyright interior si prima pagina: oneinchpunch / Shutterstock

Cu totii avem o scanteie de bunatate in suflet. Cat despre restul - atentia, rabdarea, stiinta de a asculta, curajul de a fi noi insine, se pot educa. Sper ca acest articol sa te inspire si sa te ajute sa faci acest lucru. Iata cateva sugestii.

Nu te teme de vulnerabilitate

Multi oameni se tem sa isi arate vulnerabilitatea de teama de ceea ce ar putea gandi sau spune alte persoane despre ei. Cu toate acestea, nu poti avea o relatie autentica cu o alta persoana fara sa te deschizi. Fii mandra si increzatoare in tine si nu pretinde ca esti altcineva. Intr-o lume plina de falsuri, oamenii iubesc sinceritatea.

Foloseste numele persoanei cand i te adresezi

O modalitate sigura de a pierde interesul si increderea cuiva este sa ii uiti numele.Prin urmare, foloseste numele persoanei respective pe tot parcursul conversatiei. Pare lipsit de importanta, insa asta o va face se simta speciala si apreciata.

Citește și:

Zambeste

Nimanui nu ii place sa vorbeasca cu cineva care este prea serios sau stresat. Zambetul risipeste rapid nelinistea si neincrederea chiar si la o prima intalnire deoarece indica energie pozitiva. In timp ce zambetul actioneaza ca un magnet, incruntarea genereaza respingere.

Pune intrebari

Oamenilor le place sa se simta importanti si sa fie auziti. Punand intrebari pentru a te asigura ca ai inteles mesajul pe care vrea sa il transmita, ii vei face sa se simta apreciati iar conversatia va curge mai lin. Vei arata ca te intereseaza discutia dar si ca ai calitati remarcabile de ascultator.

Practica auto-ironia

Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania si datorita unui simt ascutit al auto-ironiei. Oamenilor le plac persoanele cu simtul umorului, care nu se sfiesc sa faca glume chiar pe seama propriei persoane. Fa pe cineva sa rada si ti-ai facut un prieten pe viata.

Citește și:

Fii prezenta

Atunci cand discuti cu cineva, fa-l sa se simta cea mai importanta persoana de pe planeta. Priveste-l in ochi, da din cap pentru a-i arata ca il asculti si pune telefonul deoparte. Poti atrage oameni potriviti doar atunci cand ii tratezi ca pe fiinte umane, nu ca pe niste obiecte fara sentimente.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.