Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Copyright interior si prima pagina: alexkich / Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Atunci cand renunti la gandurile agresive, la dorinta de razbunare sau la victmizare, iti dai sansa de a fi bucuorasa si sanatoasa. Iertarea este modalitatea de a te reintregi, de a-ti lua puterea inapoi in propriile maini, de a te elibera de o povara care nu te lasa sa te bucuri de viata

Cercetarile recente ne reamintesc ceea ce inteleptii au stiut dintotdeuana: gandurile si sentimentele noastre ne vindeca sau ne imbolnavesc. Spre exemplu starea de manie duce la numeroase modificari ale ritmului cardiac, a tensiunii arteriale si a raspunsului imun. Aceste modificari pot duce ulterior la depresie, boli de inima si diabet. Iertarea, pe de alta parte, calmeaza nivelul de stres, ceea ce duce la o imbunatatire a sanatatii. "

Despre miracolul iertarii au vorbit si Martin Luther King Jr., Mahatma Ghandi, Bruce Lee, John F. Kennedy, Buddha, Oscar Wilde, Mark Twain. Adevarata iertare inseamna sa doresti ceea ce este mai bun pentru persoana care consideri ca ti-a gresit sau a gresit De multe ori, chiar tu esti accea.

Exista o poveste despre Buddha si iertare. Un barbat l-a scuipat in fata in timp ce vorbea cu ucenicii lui. El s-a sters de pe scuipat si l-a intrebat pe om daca mai are ceva de adaugat. Barbatul a plecat descumpanit, fara sa scoata vreun cuvant caci nu se asteptase la o astfel de reactie. Insa in acea noapte nu a putut inchide un ochi. A doua zi, s-a intors la Buddha, s-a aruncat la picioarele lui si i-a cerut iertare. Buddha i-a spus ca el nu mai era acelasi om ca in ziua precedenta. Precum raul care continua sa curga si niciodata nu este acelasi, asa este si omul.”Nici tu mai esti acelasi”, a adaugat. Buddha l-a invitat apoi sa se apropie si sa discute despre altceva.

Aceasta este o pilda minunata despre iertare dar si despre felul in care aceasta ne ajuta sa ne pastram sau sa revenim la starea noastra de armonie interioara. Caci, asa cum scria Mark Twain: "Iertarea este parfumul pe care violeta il imprastie peste calcaiul care a zdrobit-o". Iertarea este ceea ce te ajuta sa ai o viata sanatoasa, fericita, implinita..

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: