Setari Cookie-uri

5 ingredinte pentru o aura de incredere si bucurie

Femeile placute se bucura sa aiba o conversatie interesanta la o ceasca de cafea.Nu au intentii ascunse ci se bucura sa fie in compania celeilalte persoane si ii acorda intreaga atentie. Femeile placute doresc sa ajute si o fac din toata inima.

Copyright interior si prima pagina: Jack Frog / Shutterstock

Femeile care stiu sa se faca placute sunt mereu zambitoare, nu poarta lumea pe umerii lor si ii fac pe ceilalti sa se simta bine in prezenta lor. Poti fi si tu o astfel de persoana! Este suficient sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

Nu cere nimic la schimb

Femeile placute se bucura sa aiba o conversatie interesanta la o ceasca de cafea.Nu au intentii ascunse ci se bucura sa fie in compania celeilalte persoane si ii acorda intreaga atentie. Femeile placute doresc sa ajute si o fac din toata inima.

Invata sa asculti

O femeie placuta stie sa ii asculte pe ceilalti, facandu-i astfel sa o respecte si sa o indrageasca. Ea stie cum sa faca alte persoane sa se simta in centrul atentiei si sa se deschida. Stie ca fiecare merita sa aiba parte macar de cateva momente in care sa se simta special si nu este niciodata egoista.

Citește și:

Fii sigura pe tine

Femeile placute nu sunt interesate de ceeace cred or spun altii despre ele. Sunt fericite in pielea lor, increzatoare si le transmit si altora starea lor. Le place placere sa le faca complimente altor oameni, sa ii vada ca se simt bine.

Fii autentica

Femeile placute sunt autentice. Se simt bine in pielea lor si nu au nimic de dovedit. In cazul in care nu le place ceva, nu au nici o problema in a-si manifesta nemultumirea, de a-si exprima opinia si de a accepta ca altii pot avea opinii diferite. Sunt constiente de puterea cuvintelor si stiu cum sa le utilizeze pentru a nu-i rai pe cei din jur.

Nu judeca si nu critica

Femeile placute sunt oameni ca toti ceilalti. Sunt constiente de acest lucru si tocmai de aceea, nu judeca si nici nu critica ceea ce nu inteleg sau este diferit de comportamentul lor. Femeile placute cred ca orice persoana are dreptul la propriile lectii, oportunitati si opinii. Ele stiu ca diversitatea este secretul cresterii ba mai mult decat atat, le place sa invete de la altii. Sunt constiente ca viata are suisuri si coborasuri si sunt capabile sa vada frumusetea ascunsa in fiecare fiinta umana pe care o intalnesc.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.