Setari Cookie-uri

DRAGOSTEA este o alegere

Ne asteptam sa ni se intample, sa ne loveasca ca un fulger, sa ne ia pe sus. Numai ca lucrurile nu functioneaza asa.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: Goran Bogicevic / Shutterstock

In urma cu cativa ani, mi-am cumparat un tricou pe care scria "love forever." Inima rosie, brodata a fost mai atragatoare decat mesajul. Experienta de viata m-a invatat ca relatiile romantice nu sunt menite sa dureze. Adevarata iubire sau dragostea pentru totdeauna parea la fel de imposibila ca si tineretea vesnica. Inca mai port acest tricou insa mesajul a capatat semnificatie. Iubirea nu mai este un concept abstract sau o proiectie de la Hollywood. Iubirea este o alegere constienta.

Ne asteptam sa ni se intample, sa ne loveasca ca un fulger, sa ne ia pe sus. Numai ca lucrurile nu functioneaza asa. S-a scris in cartile sfinte cu mult timp in urma: nu putem sluji la doi stapani. Daca ne gandim la alegerile pe care le facem, ne dam seama ca se bazeaza pe iubire sau frica. S-ar putea spune ca, uneori, nu avem ce face, ca viata ne obliga la frica. Desi nu putem controla intotdeauna circumstantele exterioare ale vietii noastre, putem alege intotdeauna modul in care raspundem. Putem alege intotdeauna iubirea.

Citește și:

Dragostea este o scanteie in interiorul inimii noastre care astepta sa fie hranita, adusa la suprafata, transformata intr-o lumina puternica. Iubirea ne face sa ne simtim bine ori de cate ori ajutam alti oameni. Iubirea ne aduce inspiratie, creativitate, sanatate si bogatie. Iubirea intotdeauna atrage mai multa iubire.

Alegerea constienta a iubirii incepe cu alegerea aspectelor pe care ne concentram. Acordam atentie binecuvantarilor din viata noastra, naturii oamenilor generosi care au servit bunastarii omenirii? Gandeste-te la toti filantropii, inventatorii, artistii si profesionistii, dar si la anonimii despre care nu se vorbeste la stiri. Gandeste-te la Universul care iti implineste dorintele si iti asigura toate resursele necesare pentru supravietuire.

Continua cu trezirea iubirii in interiorul inimii noastre. Elimina credintele limitative, cum ar fi dragostea doare sau daca esti bun, esti prost. Darama zidurile pe care le-ai construit in jurul inimii. Intelege ca Universul este facut din iubire, cu iubire. Suntem picaturi intr-un ocean de iubire, prin urmare, chiar si atunci cand uitam asta, suntem iubire.

Citește și:

Mentine iubirea vie in inima ta. Redu zgomotul (TV, barfa, gandire negativa). Invata iubirea de sine. Nu mai lua lucrurile personal. Te-ai gandit vreodata ca oamenii agresivi sufera atat de rau incat isi revarsa furia asupra altora? De asemenea, persoanele care ne apasa punctele sensibile sunt cei mai buni profesori. Ar trebui sa le fim recunoscatori pentru ca sunt oglinzi perfecte, care reflecta noastre adevaratele credinte despre noi insine.

Iubirea este o alegere pe care o facem in fiecare secunda, pana cand devine modul nostru de a fi. Ea se manifesta apoi in fiecare aspect al existentei noastre: familie, cariera, finante si sanatate. In modul in care mangaiem si rostim "mama draga" la telefon. In respectul pe care il aratam fata de uimitorul nostru corp prin practici spirituale precum meditatia si yoga.

Sper ca vei alege si tu iubirea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.