Setari Cookie-uri

Esti o persoana NEGATIVA?

Cand vine vorba de energie, lucrurile functioneaza diferit de magneti. Polii similari se atrag.

persoana negativa

Copyright interior si prima pagina: Dragana Gordic / Shutterstock

Oamenii pozitivi sunt atrasi de energie pozitiva, oamenii negativi, de energie negativa. De regula, vedem la ceilalti ceea nu vrem sa vedem la noi. Acest lucru este valabil si in cazul energei negative.

Asta deoarece negativitatea este mascata uneori drept a fi "realitate". Este usor sa spui ca esti realista atunci cand, de fapt, iti lipseste increderea de a actiona pentru indeplinirea unui vis. Cu atat mai mult cu cat, de multe ori, auzim in jurul nostru spunandu-se ca oamenii pozitivi nu sunt realisti. Ca sunt niste naivi cu zambete false. Oare este chiar asa? Oare a fi realist inseamna a fi pesimist si a te astepta la ceea ce este mai rau?

In mod clar, nu. Insa atunci cand imaginea cuiva despre lume este negativa, automat asteptarile si realitatea creata vor fi unele corespunzatoare
Acea persoana este conditionata sa creada ca orice poate merge prost. Iar Universul se conformeaza. Cum faci insa sa iti dai seama daca te numeri printre acesti oameni?
Iata cateva intrebari care te vor ajuta sa masori nivelul de energie negativa din interiorul tau:

Citește și:

Te plangi? Tot timpul sau doar uneori?
Acorzi multa atentie circumstantelor exterioare si le judeci?
Esti critica? Cat de des? Tot timpul sau doar fata de anumite persoane?
Te atrag stirile negative?
Te condamni? Tot timpul sau doar anumite situatii?
Crezi ca viata iti scapa printre degete?
Te simti ca o victima?
Vorbesti despre oamenii care fac lucruri pentru tine?
Esti recunoscatoare pentru ceea ce este in viata ta acum sau simti ca vei fi atunci cand lucrurile vor merge mai bine?
Simti ca viata ti se intampla? Sau simti ca se intampla prin tine?

Aceste ultime doua puncte sunt importante. Daca nu esti recunoscatoare decat atunci cand lucrurile merg bine, esti negativa. In cazul in care esti recunoscatoare pentru clipa prezenta-inclusiv pentru incercarile de viata care te ajuta sa cresti, atragi energie pozitiva. A crede ca viata ti se intampla te pune in rolul de victima. Este usor sa fii negativa pentru ca, practic, renunti la puterea ta. Pe de alta parte, atunci cand iti asumi responsabilitatea, devii stapana pe situatie.

Citește și:

Daca ai raspuns afirmativ la oricare dintre intrebarile de mai sus, e semn ca ai o doza energia negativa. Este momentul sa renunti la ea chiar daca ti se pare complicat. Iata un argument pentru a actiona. Oamenii pozitivi obtin ceea ce isi doresc de la viata, si chiar daca lucrurile nu merg intotdeauna cum isi doresc, se bucura de viata lor.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.