Setari Cookie-uri

Mic ghid de SUPRAVIETUIRE pentru SARBATORI

Oricat de incarcata si solicitanta ar parea, luna decembrie se poate dovedi un cadou pentru tine. Iata trei trucuri pentru a face fata cu brio perioadei sarbatorilor.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: radFX / Shutterstock

Nu stiu din ce motiv, momente de bucurie precum nunta sau Craciunul, se transforma adesea in prilej de stres. Daca te gandesti la filmul "Goana dupa cadou" cu Arnold Schwarzenegger in rol principal, stii la ce anume ma refer. Bucuria, magia si semnificatia sarbatorii se duc pe apa sambetei inlocuite de presiunea apropierii sfarsitului de an si a indeplinirii obligatiilor familiale. Nu e de mirare ca ne rugam sa supravietuim.

Vestea buna este ca oricat de incarcata si solicitanta ar parea, luna decembrie se poate dovedi un cadou pentru tine. Iata trei trucuri pentru a face fata cu brio perioadei sarbatorilor.

Citește și:

1. Organizeaza-ti timpul

Decembrie este o luna a petrecerilor cu colegii, cu prietenii dar si in familie. Desi placute, aceste evenimente pot deveni obositoare atunci cand incercam sa jonglam cu toate celelalte angajamente noastre. De asemenea, pregatirea Sarbatorilor pentru cei dragi cere timp. Zilele zboara intr-un du-te vino de la un magazin la altul, de la un club la altul, intre curatenie, gatit, impachetat cadouri, cumparat brad, facut valize. Secretul este sa iti organizezi timpul cat mai bine. Nu trebuie sa raspunzi afirmativ oricarei invitatii. Insa este important sa iti aloci timp tie, in care sa iti tragi sufletul si sa iti reincarci bateriile.

2. Practica arta compasiunii

Doneaza o parte din timpul tau celor mai putin norocosi. Sarbatorile sunt o perioada propice pentru a practica arta compasiunii, pentru a pune nevoile altora inaintea propriilor noastre nevoi. Craciunuk este o mare ocazie de a darui si de a stabili conexiuni importante cu cei care nu au la fel de multe resurse ca si noi. Compasiunea nu trebuie sa se manifeste prin obiecte sau bani. Un zambet, timp de calitate si sprijin emotional se pot dovedi mult mai valoroase.

Citește și:

3. Nu cauta perfectiunea

De Sarbatori, mai mult ca niciodata, totul trebuie sa fie perfect. Totul trebuie sa fie intr-un anumit fel. Ceea ce face insa aceasta perioada atat de speciala este sensul ei. Nu te lasa prinsa in plasa campaniilor de publicitate. Deschide-ti sufletul, respira si descopera magia acestei perioade. Mai mult ca niciodata, este vorba de bucurie. Este vorba de iubire.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.