Setari Cookie-uri

Privind soarele in fata

Martin Heidegger remarca odata ca suntem liberi sa devenim noi insine indata ce infruntam moartea si anxietatea provocata de ea.

Produs publicat in 2011 de Vellant si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Irvin Yalom
Pret: 24,48 lei

PREZENTARE

O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit: propria moarte.

Martin Heidegger remarca odata ca suntem liberi sa devenim noi insine indata ce infruntam moartea si anxietatea provocata de ea. Irvin Yalom incearca sa puna acest principiu in practica, propunandu-ne o meditatie optimista pe tema mortii si luand ca sprijin exemple din filosofie, literatura, film, conversatiile cu pacientii sai, dar si experienta personala.

Odata confruntati cu ideea propriei morti, scrie Irvin Yalom, suntem inspirati sa ne rearanjam prioritatile, sa comunicam mai profund cu cei pe care ii iubim, sa ne bucuram intens de frumusetea vietii si suntem dispusi sa riscam mai mult pentru a ne simti impliniti.

Citește și:

Aratandu-ne nu cum sa infrangem teama de moarte, ci cum sa devenim indeajuns de intelepti pentru a o intelege si a o tolera, Irvin Yalom da nastere unei carti indispensabile celor aflati in cautarea armoniei in viata.

Foto prima pagina: Grisha Bruev / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.