Setari Cookie-uri

Retete dietetice care inlocuiesc Friptura de Craciun

Te invitam sa descoperi cateva retete deliciose!

Peste la cuptor in sos de usturoi si vin

Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru Peste la cuptor in sos de usturoi si vin:

1/2 salau taiat felii
1 ceapa
1 capatana de usturoi
150 ml vin
200 ml smantana pentru frisca de la Lactilia
1 lg tarhon
sare
cateva linguri faina integrala
ulei pentru prajit
cateva buchetele de broccoli si conopida

Mod de preparare peste la cuptor in sos de usturoi si vin:

Mai intai am sarat pestele, l-am trecut prin faina si l-am prajit putin intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-a rumenit, l-am asezat intr-un vas de yena. Intr-o alta tigaie am calit ceapa tocata fin si usturoiul dat pe razatoare. Am stins totul cu vin alb, am luat de pe foc si am adaugat smantana si tarhonul. Sosul astfel obtinut l-am turnat in vas peste peste si am dat la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute. La final am marit putin focul pentru a rumeni bine pestele.

Citește și:

Separat am fiert la aburi broccoli si conopida, pe care le-am servit alaturi de peste.

O reteta propusa de blogul https://amainbucatarie.blogspot.ro/

Descopera si alte retete in articolul: 3 alternative delicioase pentru friptura de Craciun din Suplimentul Culuinar Garbo

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.