Setari Cookie-uri

Jamie, ministrul hranei sanatoase. Oricine poate invata sa gateasca in 24 de ore

Daca ati crezut ca nu veti invata niciodata cum sa gatiti, atunci credeti-ma, luati aceste retete si imaginile lor pas cu pas si in 24 de ore veti gati mancaruri delicioase.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Prepararea hranei bune pornind de la zero este o abilitate simpla si, daca v-o insusiti, economisiti bani, va simtiti bine, iar voi, familia si prietenii vostri veti porni pe calea cea buna spre o viata sanatoasa. Oricine poate invata sa gateasca.

Si odata ce ati capatat indemanare, de ce sa nu va invatati prietenii sa faca si ei la fel. Haideti, invatati o reteta astazi - si transmiteti-o si altora...

„Bine ati venit la ministerul meu, cel al hranei sanatoase

Ideea acestei carti mi-a venit discutand cu toti acei oameni pe care i-am intalnit si care credeau ca nu vor sti niciodata sa-si pregateasca singuri o masa si nici nu vor fi in stare vreodata sa invete sa gateasca. Desigur, acest fel de a gandi este pentru mine ca un steag rosu fluturat in fata unui taur, deoarece eu cred ca sa gatesti acasa este una dintre acele abilitati de baza, fundamentale, pe care orice om de pe pamant trebuie sa le aiba pentru a putea avea grija de propria persoana, de familie si prieteni.

Citește și:

Asa ca am scris cartea aceasta ca sa va ajut (sau sa ajut persoana pentru care ati cumparat cartea) sa invatati sa gatiti cat mai usor si mai iute posibil. Am facut asta alegand o gramada de retete pentru mancaruri care ne plac tuturor, impartasindu-va variantele mele de a le gati cat mai usor, folosind instructiuni clare si fotografii pas cu pas, pentru a va ghida si a va dezvalui o noua lume a hranei minunate. Fie ca sunteti un incepator fara tragere de inima sau un bucatar experimentat care apreciaza simplitatea, dati-ne voie, mie si cartii mele, sa va ajutam sa gatiti niste mese cu adevarat gustoase, care sa placa tuturor.

Haideti sa trecem la treaba!” - Jamie Oliver

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.