Setari Cookie-uri

201 retete de mancaruri pregatite rapid si sanatos

Originalitatea acestei carti de bucate e data tocmai de refuzul autorului de a se aseza sub semnul modei si al tendintelor atat de fluctuante, nu de putine ori ridicole, in materie de arta culinara.

Cartea 201 retete de mancaruri pregatite rapid si sanatos este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Intr-o epoca la care in multe din marile restaurante iti asaza dinainte o farfurie plina cu ierburi cu care nu prea stii exact nici ce sa faci, nici cum sa le mananci, iata ca aceasta carte iti propune un exercitiu inedit si cu atat mai placut papilelor tale gustative.

Printre atatea alimente ba „bio“, ba „junk“, ce-ati spune daca ati incerca o supa ardeleneasca de salata, cu costita afumata, niste ciupercute cu telina sau o farfurie plina ochi cu jumari cu cartofi si ceapa?

Ei bine, retetele adunate in aceasta carte va permit tocmai aceasta savuroasa evadare din chingile unei alimentatii fie mult prea restrictive, fie bazate intr-o prea mare masura pe semipreparatele mustind de conservanti din comert. Indiferent daca vorbim despre salate, gustari, sosuri, mancaruri pe baza de peste sau carne, fiecare dintre retetele pe care le veti afla aici va vor satisface pe deplin cele mai rafinate pretentii.

Citește și:

Prin diversitate, selectia riguroasa a retetelor recomandate, prin grija pentru natural si sanatos, volumul de fata se constituie intr-un adevarat ghid gastronomic util omului contemporan aflat in criza de timp.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.