Setari Cookie-uri

MUVON, calea naturala catre articulatii sanatoase

Sun Wave Pharma, lider in producerea de medicamente naturale, a lansat la hotelul Hilton din Bucuresti, in cadrul unei conferinte la care au participat peste 150 de medici, produsul MUVON, o solutie inovatoare destinata persoanelor care doresc sa-si mentina sanatatea articulatiilor.

Comunicat de presa

Lansarea produsului MUVON face parte din strategia de dezvoltare a portofoliului Sun Wave Pharma privind tratamentele terapeutice cu produse naturale, destinate afectiunilor articulare. In cadrul acestei conferintei au fost abordate teme de larg interes privind mentinerea si prelungirea sanatatii articulare, care, indiferent de varsta, are o importanta deosebita in ceea ce priveste calitatea vietii noastre.



Prof. Dr. Vijay Chauhan, Doctor in Medicina Ayurvedica, Consilier Atasat al unor institutii de prestigiu din SUA, Franta si Japonia, a oferit informatii menite sa sustina beneficiile preventiei si sa sublinieze limitarile tratamentelor actuale utilizate: "Articulatiile noastre ne permit efectuarea unei pleiade intregi de activitati. Din pacate, majoritatea nu este constienta de importanta mentinerii sanatatii articulare decat atunci cand provoaca durere. Este important sa nu uitam ca articulatiile sunt cele care ne ofera flexibilitate, suport, stabilitate si protectie. Mentinerea si prelungirea sanatatii articulare sunt doua obiective extrem de importante pentru calitatea vietii noastre, indiferent de varsta. Deocamdata tratamentele curente nu reprezinta o solutie definitiva pentru aceasta afectiune, acestea actionand doar in directia reducerii gravitatii simptomatologiei. Cauzele pentru care aceasta afectiune isi face aparitia la nivelul articulatiilor osoase sunt: scaderea concentratiei proteoglicanilor, structura colagenului este sever compromisa, condrocitele imbatranite isi pierd capacitatea de a repara si produce cartilaj nou”.

Citește și:

Studiul Framingham (Framingham Osteoarthritis Cohort Study) atesta ca administrarea a 120-200 mg de vitamina C scade riscul progresiei osteoartrozei de 3 ori. Corelatia este semnificativa din punct de vedere statistic si consecventa intre sexe si in randul persoanelor cu diferite grade de severitate ale bolii. Cresterea aportului de vitamina C reduce durerea articulara.

Muvon reprezinta o formula unica ce inglobeaza peptide bioactive de colagen cu rezultate stiintifice dovedite. Asemenea, Muvon reprezinta o combinatie puternica de glucozamina si vitamina C, care imbunatateste flexibilitatea si mobilitatea articulara. Produsul Muvon nu contine zahar (produsul poate fi prescris fara restrictii si pacientilor diabetici). Fara colesterol. Nu prezinta efecte adverse.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.