Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Medsana BabyScan

O ecografie de 15 minute, accesibila tuturor viitoarelor mamici, prin care se masoara cei mai importanti parametri de dezvoltare ai fatului la un pret promotional de 99 lei.

Ecografia este una dintre investigatiile obligatorii din timpul sarcinii. Prin intermediul acestei investigatii imagistice veti putea afla informatii importante despre dezvoltarea fatului, iar medicul obstetrician ii va putea urmari evolutia de-a lungul celor 3 trimestre de sarcina.

Pentru ca ne dorim ca toate pacientele noastre, viitoare mamici, sa beneficieze de servicii medicale la standarde excelente de calitate, lansam Medsana BabyScan, Pachetul Ecografic Esential de Sarcina care include: biometria fetala (inclusiv examinarea placentei, lichidului amniotic, colului uterin), examenul doppler fetal (intre 11 si 14 saptamani respectiv dupa 20 saptamani) si determinarea cu acuratete a sexului fetal*.

Pachetul Baby Scan are un pret promotional total de 99 lei, investigatiile imagistice fiind efectuate de dr. Dinu Alexandru, Medic Specialist Obstetrica – Ginecologie. Doctorul Dinu este un medic cu experienta vasta in ecografie si patologie fetala si va realiza in clinica Medsana Primaverii investigatiile imagistice incluse in Pachetul Ecografic Esential de Sarcina pe cele mai moderne aparate ecografice existente in acest moment in Romania - Voluson E8 /Voluson 730 Expert.

Pachetul ecografic esential de sarcina se poate efectua pe toata durata sarcinii – de la luarea in evidenta de catre medicul obstetrician pana in momentul nasterii.

Desi este foarte probabil ca in timpul efectuarii examenului ecografic Medsana BabyScan sa se detecteze si sa se semnaleze malformatiile fetale vizibile ecografic, acesta nu inlocuieste ecografia morfologica fetala, investigatie obligatorie pentru toate femeile insarcinate.

Scopul "Pachetului ecografic esential de sarcina"este de a face posibil accesul cat mai multor gravide, indiferent de posibilitatile lor financiare, la o ecografie valoroasa de sarcina efectuata cu responsabilitate, in sistem privat. In functie de caz, medicul ecografist se poate implica in consilierea ulterioara a sarcinilor cu patologie malformativa complexa, iar medicul obstetrician care urmareste sarcina este invitat sa participe in momentul reexaminarii ecografice a cazurilor cu probleme.

Ecografia Medsana BabyScan se poate efectua in programul domnului Dr. Alexandru Dinu, in clinica Medsana Primaverii, in fiecare zi de vineri.

Pentru programari si informatii suplimentare referitoare la Medsana BabyScan, Pachetul ecografic esential de sarcina, va rugam sa ne contactati la 021/9607 sau programari@medsana.ro

* din motive etice sexul fatului va fi dezvaluit numai dupa varsta de 14 saptamani.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.