Setari Cookie-uri

Alimentatia si sexul copilului - CE SA MANANCI DACA ITI DORESTI FETITA SAU BAIETEL?

Desi toata lumea este de acord ca esential este ca bebelusul sa fie sanatos, exista totusi preferinte mai mult sau mai putin spuse pentru o fetita sau pentru un baietel. Afla daca si cum putem influenta sexul viitorului copil prin alimentatie.

Alimentatia si sexul copilului - Ce sa mananci ca sa devii mama de baiat?

Intelepciunea populara spune ca o preferinta pentru alimentele sarate iti creste sansele sa concepi un baiat. De asemenea, o alimentatie bogata in carne rosie si peste pare sa favorizeze conceperea unui baiat. Trebuie sa consumi produse ce contin faina alba, fructe proaspete si legume.

Un studiu al Universitatii Maastricht din Olanda sustine ca o alimentatie bogata in potasiu este exact ceea ce iti trebuie daca iti doresti un fiu. Inlcude mai des: ansoa, masline, bacon, salam, somon afumat, creveti, cartofi. Un alt studiu afirmaz ca femeile care consuma mai multe calorii – in special daca e vorba de cereale la micul dejun – au sanse mai mari sa faca baieti.

Citeste mai multe aici despre ce alimente sa mananci daca iti doresti baietel

Alimentatia si sexul copilului - Ce sa mananci ca sa devii mama de fetita?

Tot conform spuselor din batrani, ca sa ai o fetita este necesar ca in perioada dinainte de conceptie sa consumi cat mai multe produse lactate. Laptele, dar mai ales iaurtul si branzeturile par sa fie cheia unei sarcini cu multe fundite.

Citește și:

De asemenea, este bine sa adaugi in dieta orez, paste, unele legume, apa carbogazoasa.

Aceiasi specialisti de la Maastricht recomanda viitoarelor mame de fetite sa aiba o dieta cat mai bogata in calciu si magneziu: spanacul, tofu, migdale, caju, fasole, ovaz, broccoli si portocale, iata reteta pentru a avea o fetita!

Foto: fata sau baiat - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.